Αγρίνιο: Έψαχνε τη μάνα του μια ζωή και τη βρήκε στο facebook! - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

22 Νοεμβρίου 2011

Αγρίνιο: Έψαχνε τη μάνα του μια ζωή και τη βρήκε στο facebook!

Όλα ξεκίνησαν από ένα αίτημα φιλίας που δέχθηκε, την ώρα που βρισκόταν στο facebook...

Tο περιστατικό συνέβη στο Αγρίνιο και ο 35χρονος άνδρας δεν μπορούσε να πιστέψει πως η ενασχόληση του με τον χώρο κοινωνικής δικτύωσης το facebook θα τον οδηγούσε στα ίχνη της μητέρας του.

Ο 35χρονος ζει και εργάζεται στο Αγρίνιο και όλοι οι φίλοι και οι γνωστοί του ξέρουν πως μεγάλωσε χωρίς την μητέρα του. Μία ημέρα ο 35χρονος δέχθηκε ένα αίτημα φιλίας από μία άγνωστη κοπέλα στην ίδια περίπου ηλικία με αυτόν.

Το αίτημά της έγινε αμέσως αποδεκτό και μετά από λίγη ώρα ο 35χρονος δέχθηκε από την κοπέλα το εξής μήνυμα « θέλεις να μιλήσεις με την μητέρα σου;».

Ο άνδρας μόλις είδε το μήνυμα συγκλονίστηκε και αμέσως θέλησε να επικοινωνήσει με την άγνωστη κοπέλα. Ετσι και έγινε! Έμαθε πως πρόκειται για γνωστή της μητέρας του. Ο 35χρονος θα βρεθεί σε λίγες ημερες κοντά στην μητέρα του, την οποία έχει να δει από τα παιδικά του χρόνια.

πηγή: newsit/dete

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad