Τοποθέτηση του Αλέξανδρου Λιβάνη για την προηγούμενη επιστολή του - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

02 Μαρτίου 2012

Τοποθέτηση του Αλέξανδρου Λιβάνη για την προηγούμενη επιστολή του

Με νέα του επιστολή, ο Αλέξανδρος Λιβάνης, τοποθετείται για την προηγούμενη επιστολή-καταγγελία του, που μας είχε στείλει και αφορούσε τις απολύσεις εργαζομένων από μεγάλη εταιρεία που δραστηριοποιείται στον Αστακό και την οποία μπορείτε να δείτε εδώ.

Η νέα του επιστολή αναφέρει τα εξής:

«Σχετικά με ανακοίνωση που δημοσιεύθηκε σε διάφορες ιστοσελίδες και δη σε τέτοιες που σχολιάζουν και αναφέρονται στα τεκταινόμενα της περιοχής του Δήμου Ξηρομέρου η οποία αφορούσε κυρίως εργασιακές σχέσεις απασχολουμένων σε γνωστή ιχθυοκαλλιεργητική μονάδα που δραστηριοποιείται δυναμικά στην περιοχή μας μπορώ να διαβεβαιώσω ότι τα αναγραφόμενα σε αυτή οφείλονται καθαρά και μόνο σε σχόλια και παρατηρήσεις συμπολιτών, τις οποίες και δεν υιοθετώ.

Η δική μου πολιτική αλλά και αυστηρά προσωπική άποψη είναι ότι αυτές οι εταιρείες και ειδικότερα η συγκεκριμένη αποτελούν τον οικονομικό κορμό του τόπου μας και δίνουν ανάσες ζωής στις οικογένειες των εργαζομένων, γιατί κακά τα ψέματα η οικονομία της ευρύτερης περιοχής του Αστακού θα είχε σοβαρά προβλήματα βιωσιμότητας χωρίς την ύπαρξή τους.

Η πολιτική της συγκεκριμένης οικονομικής μονάδος χαράζεται από άξιους επιχειρηματίες που λογικό είναι να κοιτάζουν και να θέλουν το καλό αμφότερων των πλευρών (επιχείρησης και εργαζομένων). Κάθε τι που θα εμπόδιζε την πρόοδο και ευημερία μιας τέτοιας μονάδος θα ήταν άκαιρο και άτοπο.

Η συνδικαλιστική δράση των εργαζομένων διέπεται από κανόνες νομικούς και ηθικής τάξεως. Η εταιρία είναι ικανή και τα στελέχη της έμπειρα να διαχειριστούν τέτοια δράση. Εξ’ άλλου απ’ ότι είμαι σε θέση να γνωρίζω οι κινήσεις της συγκεκριμένης εταιρίας διέπεται από καλά μελετημένα επιχειρηματικά σχέδια που ακολουθούν όλες τις νόμιμες οδούς.

Κατά συνέπεια εάν κάτι ερμηνεύτηκε λανθασμένα στην προηγούμενη επιστολή μου, είμαι εκ’ των πραγμάτων εις θέση να το ανακαλέσω και το πράττω με την παρούσα. »

Ευχαριστώ για την φιλοξενία,
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΛΙΒΑΝΗΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΣΤΑΚΟΥ

10 σχόλια:

  1. ως αστακιωτης νιωθω ντροπη που με εκπροσωπεί ένας τέτοιος πρόεδρος
    αν έχεις λίγη αξιοπρέπεια παραιτήσου εδω και τώρα γιατι τη μια μέρα βγαίνεις και καταγγέλεις και την αλλη διαψεύδεις όσα είπες την προηγούμενη.αυτο δείχνει ότι δεν εισαι αξιοπιστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΕΖΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗ.
    ΑΛΕΚΟΥΚΟΟΟΟΟΟ!!!! ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ
    ΤΙ ΣΚΟΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΣΗΚΩΝΕΤΕ ΜΑΛΩΝΕΙ Ο ΑΛΕΚΟΥΚΟΟΣ??
    ΝΑ ΠΑΜΕ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΜΑΛΩΝΕΙ ...ΑΜΑΝ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ??
    ΠΩΠΩ ΙΔΡΩΣΕ Ο ΑΛΕΚΟΥΚΟΣ.
    ΑΛΕΚΟΥΚΟ Ο ΣΟΦΟΣ ΛΕΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΜΠΟΥΚΙΑ ΦΑΕ, ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΗΝ ΛΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΥΡΙΕ ΛΙΒΑΝΗ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΕΤΡΑΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΠΡΙΝ ΤΑ ΠΟΥΜΕ. ΠΡΙΝ ΑΛΕΚΤΩΡ ΛΑΛΗΣΕΙ ΤΡΙΣ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΜΑΥΡΟ. ΣΑΝ ΟΥΔΕΤΕΡΟΣ ΑΣΤΑΚΙΩΤΗΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΤΟ ΘΑΡΟΣ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΤΙΣ ΑΡΧΙΚΕΣ ΣΑΣ ΑΠΟΨΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο σε Αυτούς που εκφράζουν την άποψη τους για τα τεκταινόμενα στη δημόσια ζωή του Αστακού.
    Και θα χρειαζόταν σοβαρότερη αντιμετώπιση από την τοπική αυτοδιοίκηση στην διαχείριση των περιβαλλοντικών θεμάτων που αφορούν το Δ.Δ. Αστακού από την λειτουργία των επιχειρήσεων στον θαλάσσιο κόλπο Αστακού. Μεριμνήστε για τον τόπο γιατί οι δραστηριότητες δημιουργούν αναντίστρεπτη περιβαλλοντικά καταστροφή του περιβάλλοντος. Γιατί σε πολύ λίγα χρόνια ο Αστακός δεν θα βλέπεται. Ιδέτε: χωματερή, λιμάνι, ιχθυοκαλλιέργειες, αποχετευτικό.
    Στόχος δεν είναι μόνο οι θέσεις εργασίας, αλλά μία ολοκληρωμένη ανάπτυξη που θα αφήνει καρακατήθηκη για τα παιδιά μας και όχι "κρανίου Τόπο".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι πίνεις παιδί μου; ή καλύτερα ποσα πηρες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αλεξης κομανετσι Λιβανης το γένος μελισσανιδη !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ως ξηρομερίτης νιωθω και 'γώ ντροπή πού όλοι εσείς οι μάγκες της περιοχής μιλάτε μετά τη δεύτερη επιστολή και κατακρίνετε τον καταγγέλοντα.
    Με την πρωτη που είχατε πάει, γιατί δεν μίλησε κανένας;
    Καλά είναι που υπάρχει ένα μεροκάματο, όλη η θάλασσα ένα ψαρολίβαδο.
    Στα αριστερά του δρόμου όλο κλουβιά και στα δεξιά μαντριά.
    Τ' άλλα τα στραβά του τόπου δεν τα βλέπετε, που είναι οι προσβάσεις για την θάλασσα;
    Ο δρόμος για τη Βελά βγαίνει στο οικόπεδο του Δημάρχου και ο Άστακος παρακάμφθηκε.
    Αλλά ένας κούκος δεν φαίρνει την Άνοιξη κι ο σιωπών συναινεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. πολλα ακουγονται και πολλα λέγονται.. υιοθετω λοιπον την εδω και πολλα χρονια αποψη μου, αν και ποτε δεν εργαστηκα στις ιχθυοκαλλιεργειες, οτι απο εκει ζει ολος ο Αστακος, οχι μονο οι οικογενειες οσων δουλευουν εκει αλλα καιολα τα μαγαζια που οι εργαζομενοι του ψωνιζουν..
    κυριε Λιβανη, καλη και χρυση η δοξα αλλα συνηθως οταν γραφουμε σε blog με τοσο μεγαλο αναγνωστικο κοινο προσεχουμε τι γραφουμε.. οχι, δεν παρεξηγησαμε εμεις που το διαβασαμε... εσεις παρεξηγησατε που νομιζετε οτι με τη δευτερη επιστολη σας σας πιστεψαμε οτι ηταν αποψεις αλλων τις οποιες εσεις καταθεσατε... οχι Κυριε Λιβανη, δεν μπορει να μας εκπροσωπειτε και να μας θεωρειτε τοσο χαμηλου νοητικου επιπεδου... κι εκτος αυτου, υπηρξατε κι εσεις συμβασιουχος εργαζομενος σ αυτη την εταιρια. ας σεβομαστε το ψωμι που εστω για λιγο φαγαμε απο εκει... κανεις δεν ειναι πιο αχαριστος εκ του ευεργεθεντος λεει η παροιμια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Alexi,

    Tha prepei na gnwrizeis oti ekei pou ftymoume den glyfoume,,einai aparadekta ta osa aneferes stin proigoumeni epistoli sou kai poio aparadakta auta pou anafereis twra.
    Auto pou pithanon isxyei twra einai oti: 1)mallon kapois sou etrixe ta dontia, 2)Se kerasane kamia pagwmeni mpyra i isws kai parapanw & 3)pou einai to poio pithano o kyrios dimarxos se symvoulepse na provesi se defteri epistoli kai na anefereis ta osa aneferes.

    Pantws adelfe mou gia politikos den kaneis,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad