Αλλαγή δήμου ζητά η Παλαιομάνινα με 200 υπογραφές κατοίκων - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

23 Απριλίου 2012

Αλλαγή δήμου ζητά η Παλαιομάνινα με 200 υπογραφές κατοίκων

Η συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την αίτηση των κατοίκων του Δ. Δ. Παλαιομάνινας για την απόσχισή τους από τον Δήμο Ξηρομέρου και την ενσωμάτωσή τους στον Δήμο Ι. Π. Μεσολογγίου με εισηγητή τον δήμαρχο Π.Κατσούλη, είναι το πρώτο θέμα της ημερήσιας διάταξης του Δημοτικού συμβουλίου Μεσολογγίου που θα συνεδριάσει την ερχόμενη Πέμπτη στις 18.00.

Πιο συγκεκριμένα την απόσχιση της Τοπικής Κοινότητας Παλαιομάνινας από το δήμο Ξηρομέρου ζητούν περίπου 200 κάτοικοι.  Οι κάτοικοι αυτοί της Τ.Κ. εκπροσωπούνται από μια τριμελή επιτροπή η οποία αποτελείται από τρεις προέδρους της πρώην κοινότητας και έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό έναν αγώνα απόσχισης της Παλαιομάνινας από το δήμο Ξηρομέρου και την προσάρτησή του στο δήμο Μεσολογγίου, για συγκεκριμένους λόγους που περιγράφονται στο έγγραφο που έχουν καταθέσει προς τον δήμαρχο Μεσολογγίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad