Εξιχνιάστηκε κλοπή μεταλλικών σχαρών από αντλιοστάσιο στο Νεοχώρι Αιτωλοακαρνανίας - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

23 Απριλίου 2012

Εξιχνιάστηκε κλοπή μεταλλικών σχαρών από αντλιοστάσιο στο Νεοχώρι Αιτωλοακαρνανίας

Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, κλοπή που είχε συμβεί την (17-4-2012) στο Νεοχώρι Αιτωλοακαρνανίας και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός ημεδαπού άνδρα, ηλικίας 23 ετών για κλοπή.

Ειδικότερα οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού... αξιοποιώντας κατάλληλα πληροφορία εντόπισαν στης (20-4-2012) το πρωί, στο Αιτωλικό, σε χωράφι με βλάστηση, κρυμμένες επτά μεταλλικές σχάρες.

Από την έρευνα που διενεργήθηκε προέκυψε ότι την (17-4-2012) το πρωί, ο 23χρονος αφαίρεσε τις σχάρες από αντλιοστάσιο στην περιοχή του Νεοχωρίου.

Οι μεταλλικές σχάρες, η αξία των οποίων ανέρχεται στις 8.000 ευρώ, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον προϊστάμενο του Τοπικού Οργανισμού Εγγείων Βελτιώσεων Νεοχωρίου.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 23χρονου, θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου, ενώ ερευνάται και η συμμετοχή άλλων συνεργών του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad