Ο Γιώργος Μπαρμπαρούσης παίχτης του Ηρακλή Αστακού - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

19 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Γιώργος Μπαρμπαρούσης παίχτης του Ηρακλή Αστακού

Ο Ηρακλής έχει ενσωματώσει στο δυναμικό του τον μαχητικό Γιώργο Μπαρμπαρούση ο οποίος αποκτήθηκε ως ελεύθερος παίχτης αφού έχει ήδη αποδεσμευτεί από την προηγούμενη ομάδα που αγωνίστηκε , τον Αμφίλοχο.

Την περασμένη Κυριακή, προσήλθε στην Γενική Γραμματεία της ομάδας όπου και υπέγραψε το συμβόλαιό του. Θεωρείται πλέον παίχτης του Ηρακλή και είναι έτοιμος να προσφέρει στην ομάδα.

Ο Γιώργος Μπαρμπαρούσης είναι γεννημένος το 1990 , γέννημα - θρέμμα του Αστακού και κατοικεί μόνιμα στον Αστακό. Αγωνίζεται στη θέση του επιτελικού μέσου , είχε μια επιτυχημένη πορεία στον Αμφίλοχο αλλά οι δυσκολίες και οι υποχρεώσεις που προέκυψαν δεν τον ευνόησαν ώστε να συνεχίσει την πορεία του εκεί.

Τον διακρίνει η μαχητικότητά του και το ταλέντο του , είναι πολεμιστής και το δείχνει μέσα στη μάχη του αγώνα , διεκδικεί τον χώρο ευθύνης του στα χαφ και τον κερδίζει αφού ο σωματότυπος του τον βοηθά να δημιουργεί ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα.

Εμείς από πλευράς μας ως Δ.Σ. του Ηρακλή καλωσορίζουμε τον νέο μας παίχτη και ευχόμαστε στον Γιώργο να έχει μια πολύ καλή αγωνιστική χρονιά με επιτυχίες τόσο στην ομάδα όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

πηγή: hraklhsast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad