Π. Στάϊκος: Η ποιότητα ζωής στο Καραϊσκάκη και το γραφείο τύπου - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

14 Δεκεμβρίου 2012

Π. Στάϊκος: Η ποιότητα ζωής στο Καραϊσκάκη και το γραφείο τύπου

Αναρωτιέται κανείς πως είναι δυνατόν να μιλούν κάποιοι για ΜΑΡΙΝΕΣ και σχετικά;

Όταν επί δύο χρόνια έχουν και τις δύο δεξαμενές του Καραϊσκάκη, του επάνω και του κάτω χωριού, ξεκλείδωτες, όπως φαίνεται ευκρινέστατα στις φωτογραφίες. Αυτό δεν δείχνει μόνο ύψιστη ανικανότητα, αλλά και εγκληματική αδιαφορία!!!!!

Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους με την εφημερίδα της 13/12/2012, για να μη μας πουν, ότι αυτές είναι παλιές.

Όταν επί δύο χρόνια δεν μπόρεσαν να ρίξουν 5 φορτηγά πίσσα στον δρόμο από το Καραϊσκάκη προς την μονή του Προφήτη Ηλία με αποτέλεσμα να διαλυθεί τελείως (αυτή την στιγμή δεν μιλάμε για τον δρόμο Αστακός - Παλαιομάνινα. Εκεί να δεις).

Όταν επί δύο χρόνια δεν μπόρεσαν να διαθέσουν 20 χιλιάδες ΕΥΡΩ, για να ολοκληρώσουν το γήπεδο 5χ5 στο Καραϊσκάκη, το οποίο δεν προλάβαμε να ολοκληρώσουμε. Αυτά δεν είναι ποιότητα ζωής;

Εμείς όμως σε τέσσερα χρόνια ολοκληρώσαμε με τις σύγχρονες περιφράξεις τους τα γήπεδα 5χ5 στην Παλαιομάνινα, το Στρογυλοβούνι, τον Αστακό, το γήπεδο ποδοσφαίρου στον Αστακού, που σε όλα υπάρχει χλοοτάπητας αρίστης ποιότητας, τα γήπεδα μπάσκετ, βόλεϊ και τένις με πλαστικοποίηση των δαπέδων σε Αστακό, Παλαιομάνινα, Βλυζιανά, καθώς και παρεμβάσεις σε γήπεδα μπάσκετ ποδοσφαίρου και σε παιδότοπους σε Βασιλόπουλο, Μαχαιρά, Μπαμπίνη, Σκουρτού, Χρυσοβίτσα, Πρόδρομο και Αγράμπελα.

Θα πρέπει να αντιληφτούν κάποιοι στον Δήμο καθώς και κάτι παπαγαλάκια, πως οι συγκρίσεις δεν τους συμφέρουν.

Αγαπητό γραφείο τύπου δεν κάνετε τον κόπο να πεταχτείτε μέχρι τον Μύτικα, την Κανδήλα, τον Βάρνακα, το Αρχοντοχώρι, τις Φυτείες και τα άλλα χωριά, για να σας πουν οι κάτοικοι πόσο διαψεύσατε τις ελπίδες και τις προσδοκίες τους.

Ή μήπως θέλετε να σας ταξιδεύσω εγώ εκεί με την κάμερα και την φωτογραφική μηχανή;

Εδώ μια και έρχονται χρονιάρες μέρες κλείνω ένα κύκλο απαντήσεων. Εξʼ άλλου όπως σας είχα πει δεν επιθυμώ να πάρω την δουλειά της Αντιπολίτευσης. Εάν όμως προκληθώ να είστε σίγουροι, ότι έχω υλικό ανεξάντλητο.

Επειδή όμως χρωστάω μια απάντηση σε κάτι ανώνυμα παιδιά για τα μεγάλα έργα και τους μεγάλους πολιτικούς και τα ρίσκα τους, θα την πάρουν πληρέστατη και τότε θα πούμε τα χρόνια πολλά.

Αστακός 14/12/2012

Ευχαριστώ για την φιλοξενία
Dr ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΪΚΟΣ


ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ















2 σχόλια:

  1. Τώρα κ. Παναγιώτη θα τα φτιάξει όλα ο κ. Αντρέ . Θα τρίβετε τα ματάκια σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΥΡΙΕ ΣΤΑΙΚΟ

    ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΠΩΣ ΧΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΣΑΣ. ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΑΤΕ Μ 'ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ.ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΛΑΝΙ ΠΟΥ ΧΥΝΕΤΕ ΘΑ ΘΑ ΣΑΣ ΓΛΙΤΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ???

    ΚΑΛΗ ΝΥΧΤΑ ΓΙΑΤΡΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad