Πυθαγόρας Σαμαράς: «Το Ειρηνοδικείο του Αστακού θα διατηρηθεί ο κόσμος να χαλάσει» - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

15 Δεκεμβρίου 2012

Πυθαγόρας Σαμαράς: «Το Ειρηνοδικείο του Αστακού θα διατηρηθεί ο κόσμος να χαλάσει»

Τη διατήρηση του Ειρηνοδικείου Αστακού, κατάφερε με τις παρεμβάσεις του ο δήμαρχος Ξηρομέρου Π. Σαμαράς, μετά από επισκέψεις που πραγματοποίησε στο υπουργείο Δικαιοσύνης.

Στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ξηρομέρου συζητήθηκε το θέμα, προκειμένου να ληφθεί σχετική απόφαση, με εισηγητή τον πρόεδρο του Δ.Σ. Β. Μουρκούση, ο οποίος ενημέρωσε το σώμα...
για τις ενέργειες του δημάρχου, ο οποίος κατάφερε να αποσπάσει την υπόσχεση του υπουργού Αντ. Ρουπακιώτη και του υφυπουργού Κ. Καραγκούνη ότι το Ειρηνοδικείο Αστακού θα διατηρηθεί.

Ωστόσο όμως ο δήμος υποχρεούται τώρα να παραχωρήσει στέγη για τη μεταστέγασή του. Η δημοτική αρχή πρότεινε το νεοκλασικό που αγοράστηκε επί δημαρχίας Στάικου, από το οποίο θα παραχωρηθεί ένα μέρος για το σκοπό αυτό.

Η πρόταση περιελάμβανε επίσης και την υπαγωγή των ενοτήτων Αλυζίας και Φυτειών στο Ειρηνοδικείο Αστακού, ώστε η δικαστική ύλη να είναι ικανή για τη διατήρησή του.

πηγή: aixminews

4 σχόλια:

  1. NA ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟΚΛΑΣΙΚΟ ΤΟΥ ΣΤΑΙΚΟΥ. ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΚΟΓΡΑΦΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΔΗΚΑΣΤΗΡΙΑ ΘΑ ΓΕΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι γιατί μια φορά την εβδομάδα μια υποθεσούλα στο Ειρηνοδικείο την έχω!! Ενώ η εφορία και το ΙΚΑ μου ήταν άχρηστα!!! Τι να πω? Και κάποιοι, το ό,τι ξύπνησαν τώρα, θα το καρπωθούν ως επιτυχία!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μακάρι να προσπαθούσε έστω και για τον τύπο να σταματήσει την απομάκρυνση της εφορίας από τον Αστακό και του ΙΚΑ.
    Φυσικά στην περίπτωση του Ειρηνοδικίου άλλα είναι τα μηνύματα της κεντρικής διοίκησης . Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα αρχηγέ μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad