Συνεχίζει τις ήττες ο Ηρακλής Αστακού - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

15 Ιανουαρίου 2013

Συνεχίζει τις ήττες ο Ηρακλής Αστακού

Ακόμη μια ήττα φορτώθηκε στο ιστορικό της η ιστορική ομάδα του Αστακού στο Αγρίνιο από τον ΠΑΟ Δόξα Καινουρίου με σκορ 3 - 0.

Για ακόμη μια φορά ο Ηρακλής Αστακού φάνηκε κατώτερος των περιστάσεων και πλέον φλερτάρει ανοικτά με την απειλή του υποβιβασμού στην Β' κατηγορία.

Ένα γρήγορο γκολ της αντιπάλου ομάδας μόλις στο 4' ήταν ικανό να κόψει στη μέση την ήδη μέτρια ψυχολογία των παικτών του Αστακού και να βαρύνει τα πόδια τους στην συνέχεια.

Το τελειωτικό χτύπημα για τον Ηρακλή δόθηκε όταν ο διαιτητής Μυλωνάς έδειξε δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Ανδρέα Κουντούρη στο 39' για ανακοπή υποσχόμενης επίθεσης των αντιπάλων, όπως γράφει στο φύλλο αγώνος.

Μετά από 2' λεπτά ήρθε και το δεύτερο γκολ για την εστία του Ν.Κουντούρη που ενώ στην πρώτη του απόκρουση σε σουτ αντιπάλου, έσωσε τα κάρε του εν τούτοις ο ίδιος παίκτης πήρε κατοχή μπάλας και με δεύτερο σουτ εκτέλεσε τον τερματοφύλακα του Ηρακλή κάνοντας το 2-0.

Το τρίτο γκολ ήρθε από λάθος και κόντρα του αμυντικού του Ηρακλή με αντίπαλο ο οποίος πλάσαρε εύστοχα τον Ν.Κουντούρη διαμορφώνοντας το τελικό σκορ σε 3-0.

πηγή: hraklhast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad