Με επιτυχία διεξήχθησαν οι αγώνες King Boxing στον Αστακό - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

15 Ιανουαρίου 2013

Με επιτυχία διεξήχθησαν οι αγώνες King Boxing στον Αστακό

Την Κυριακή 13-01-2013 διεξήχθη στο κλειστό στάδιο Αστακού Διασυλλογικό Πρωτάθλημα KICK BOXING στο οποίο συμμετείχαν σύλλογοι από την Αιτ/νία, Πρέβεζα, Άρτα και Λευκάδα.

Οι αγώνες έγιναν σε ένα γεμάτο από θεατές στάδιο, οι οποίοι με την παρουσία τους έδωσαν ξεχωριστό τόνο στους αγώνες.

Όσο αφορά τον αγωνιστικό τομέα οι περισσότεροι αγώνες ήταν αρκετά δυνατοί, ιδιαίτερα αυτοί που αποτελούνταν από έμπειρους αθλητές. Οι τρεις αθλητές του Αστακιώτικου Συλλόγου ΓΡΙΒΑΣ Γαβριήλ, ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ Ευάγγελος και ΠΕΦΑΝΗΣ Μάκης έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και καταχειροκροτήθηκαν από τους θεατές και από ότι φάνηκε εκτός από τον αθλητή ΓΡΙΒΑ Γαβριήλ ο οποίος δεν στοχεύει λόγω ηλικίας στον πρωταθλητισμό, οι άλλοι δύο βρίσκονται σε άριστη κατάσταση και αναμφισβήτητα οι αγώνες τους ξεχώρισαν.

Καλύτερη στιγμή της εκδήλωσης ήταν όταν ο αθλητής ΠΑΠΠΑΣ, αντίπαλος του ΠΕΦΑΝΗ ενώ ο διαιτητής σήκωσε και τα δύο χέρια αυτός αναγνωρίζοντας την αξία του Αστακιώτη αθλητή τον υπέδειξε ως νικητή κάτω από το χειροκρότημα των θεατών.

Ο Σύλλογος σχετικά με την εκδήλωση εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους όσους βοήθησαν και συνέβαλαν να πραγματοποιηθεί αυτή η ωραία εκδήλωση. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τους χορηγούς αλλά και τους θεατές για την οικονομική στήριξη. Μεταφέροντας και τις ευχαριστίες των προσκεκλημένων συλλόγων, θα θέλαμε να αναφερθούμε ξεχωριστά στην άψογη στάση και συμπεριφορά των θεατών καθ΄ όλη τη διάρκεια των αγώνων. Το χειροκρότημά τους, η στήριξη όλων των αθλητών και γενικότερα η πολιτισμένη ατμόσφαιρα που δημιούργησαν ήταν η καλύτερη διαφήμιση για τον Αστακό. Συγχαρητήρια σε όλους!!!


ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad