Ανακοίνωση - Πρόσκληση: Ξηρομερίτικο Καρναβάλι 2013 - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

26 Φεβρουαρίου 2013

Ανακοίνωση - Πρόσκληση: Ξηρομερίτικο Καρναβάλι 2013

Ανακοίνωση - Πρόσκληση

Σε πείσμα των καιρών........Καρναβάλι Ξηρομεριτών

Απέναντι στην οικονομική κρίση στα προβλήματα και στην απαισιοδοξία της εποχής, βάζουμε το γέλιο, την χαρά, το ξεφάντωμα και την ξεγνοιασιά .

Ελάτε να ζωντανέψουμε ξανά την πόλη μας με μουσική και χορό, με κέφι και ρυθμό.

Ο Δήμος Ξηρομέρου καλεί όλους τους Δημότες του να συμμετέχουν ως εθελοντές στο «Ξηρομερίτικο Καρναβάλι 2013»

Η εθελοντική προσφορά των δημοτών κρίνεται απαραίτητη για τη συνέχιση αυτού του θεσμού, που δεν πρέπει να σβήσει από την πόλη μας και αναμένουμε από όλους τους ενεργούς πολίτες τη συμμετοχή τους, είτε μεμονωμένα, είτε μέσω των συλλόγων στους οποίους ανήκουν.

Πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής στο Δήμο Ξηρομέρου.

Γραφείο Αντιδημάρχου Πολιτισμού (τηλ.επικοινωνίας: 2646360500, 2646360534)

* Καλούνται οι αρχηγοί των γκρουπ και οι υπεύθυνοι των συλλόγων σε σύσκεψη στην Αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στον Αστακό, την Παρασκευή 1η Μαρτίου στις 17:00.

 

4 σχόλια:

  1. Το καρναβάλι είναι Αστακιώτικο και όχι "Ξηρομερίτικο". Ο Δήμος είναι Ξηρομέρου αλλά το καρναβάλι της πόλης του Αστακού είναι Αστακιώτικο , όπως της Κανδύλας είναι Κανδηλιώτικο , του Μύτικα είναι Μυτικιώτικο κ.α. Κάποιο λάθος κάνετε και επικρατεί σύγχηση στο μυαλό σας. Συνέλθετε κύριοι ξηρομανείς .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΝΤΑΞΕΙ ΒΡΕ ΦΙΛΕ ..ΑΛΛΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΒΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΕΡΘΟΥΝ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΟΥΡΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΑΜΠΙΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙ ΚΛΠ . ΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΤΕ,ΔΕΝ ΘΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΑΚΙΩΤΙΚΟ???? ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΙΚΟ ΝΟΜΙΖΩ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΟΛΟΥΣ..ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. NOMIZΩ ΟΤΙ ΑΝ Ο ΑΣΤΑΚΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Αστακός διοργανώνει το καρναβάλι και κρατά την ονομασία του. Με συγχωρείς , αν έρθουν εθελοντές από άλλα μέρη της Αχαίας στην Πάτρα πρέπει ντε και καλά να ονομάζετε Αχαϊκό κι όχι Πατρινό;
    Αν θέλετε ξηρομερίτικο κάντε ένα καρναβάλι με πανδημοτικό χαρακτήρα χωρίς άλλα επι μέρους κι ελάτε προς τα παράλια της έδρας εδώ στον Αστακό , χωρίς Μυτικιώτικα , Κανδυλιώτικα κ.α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad