Βαριά ήττα του Ηρακλή από τον Όμηρο Νεοχωρίου με 6-1 - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

03 Μαρτίου 2013

Βαριά ήττα του Ηρακλή από τον Όμηρο Νεοχωρίου με 6-1

Ο Ηρακλής στο χειρότερο ίσως παιχνίδι της αγωνιστικής περιόδου, απώλεσε την ιστορική του ταυτότητά, κλείστηκε μοιρολατρικά στο μισό του γηπέδου του Νεοχωρίου και φιλοδώρισε τον εαυτό του με 6 γκολ από τα συνεχόμενα λάθη του, αφήνοντας τον Όμηρο μες στο γήπεδό του να κάνει κυριολεκτικά ότι θέλει.

Το γήπεδο από την αρχή του αγώνα έγειρε απελπιστικά προς την μεριά του Ηρακλή, κλείστηκε στην περιοχή του και έκλεισε το α' ημίχρονο με σκορ 4-0 υπέρ του Ομήρου με τα γκολ του Ζέρβα Ν. στο 11' με σουτ από κλειστή γωνία, του Τσιμπούκα Ε. στο 29' με κεφαλιά, του Ζέρβα Ν. και πάλι στο 34' από διαγώνια και του Αποστολίδη Α. στο 40'.

Στο β' ημίχρονο και στο 2' σε μια μοναδική του επίθεση με αξιώσεις ο Γ.Κοτρότσος πήρε σκληρό φάουλ στη μικρή περιοχή του Ομήρου από τον τερματοφύλακα Λιαπίκο Ι. , απεβλήθη ο Λιαπίκος με κόκκινη από τον διαιτητή Βέλλιο και κερδήθηκε πέναλτι για τον Ηρακλή. Το εκτέλεσε ο Γ.Κοτρότσος και μείωσε σε 4-1.

Στο 62' ο Σεραφίγγος έκανε το 5-1 και στο 65' ο Τσιμπούκας έκλεισε το σκορ με 6-1.

Πολύ καλή η διαιτησία του Βέλλιου Αλέξανδρου.

πηγή:hraklhsat

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad