Ο Ηρακλής Αστακού κέρδισε επάξια την παραμονή του στην Α' κατηγορία - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

18 Απριλίου 2013

Ο Ηρακλής Αστακού κέρδισε επάξια την παραμονή του στην Α' κατηγορία

Ο Ηρακλής Αστακού πέρασε δια πυρός και σιδήρου από την διαδικασία των μπαράζ (play-out) της Α' τοπικής κατηγορίας και στον τελευταίο αγώνα του με τον Απόλλωνα Δοκιμίου, αφού νίκησε με 2-0, κέρδισε επάξια την παραμονή του στην κατηγορία.

Από την αρχή του αγώνα μπήκε ως διεκδικητής της νίκης και απέδειξε με την μαχητικότητα των παικτών του ότι στα δύσκολα βγαίνει παλικάρι.

Οι παίκτες του χωρίς υπερβολές μασούσαν σίδερα μέσα στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου του Νεοχωρίου χωρίς να χαλαρώσουν με την ιδέα ότι το Δοκίμι θα παρουσιαστεί αδιάφορο λόγω της εξασφαλισμένης παραμονής του στην Α' κατηγορία.

Σκόρερ και των δύο γκολ του Ηρακλέως με πέναλτι ήταν ο μεγαλειώδης Γ.Κοτρότσος που σε συνεργασία με τις οργανωμένες κινήσεις των υπόλοιπων συμπαικτών του, χάρισε την πολυπόθητη νίκη στην ομάδα.

Την ομάδα ακολούθησαν πλήθος κόσμου από τον Αστακό και στις εξέδρες περίπου 250 φίλαθλοι δημιουργούσαν πανδαιμόνιο σε κάθε γκολ του ροπαλοφόρου με αποκορύφωμα το σφύριγμα της λήξης όπου μπήκαν στο γήπεδο αποθεώνοντας παίκτες και προπονητή.

Το Δ.Σ. του Ηρακλή αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει από καρδιάς τον κόσμο του που συμπαραστάθηκε, όλους τους παίκτες της ομάδας και τον προπονητή Μάκη Μπότσιο για την μεγαλειώδη προσφορά τους και το περίσσευμα ψυχής που έβγαλαν ώστε να παραμείνει ο Ηρακλής μας στην κατηγορία που του αρμόζει.

Να σημειώσουμε ότι ο Ηρακλής στην 1η αγωνιστική των play-out έχασε από τον Αμφίλοχο με 1-0 μέσα στο γήπεδο του Μεσολογγίου ενώ στην 2η αγωνιστική κέρδισε τον Ολυμπιακό Παναιτωλίου με 2-0 στο γήπεδο του Νεοχωρίου.



πληροφορίες από: hraklhsast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad