Οι δράσεις της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος για τον Τουρισμό - Αstakos-News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos-News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Οι δράσεις της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος για τον Τουρισμό

Δράσεις που προγραμματίζει και υλοποιεί η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος για τον τουριστικό τομέα, πρόκειται να παρουσιαστούν σε εκδήλωση την ερχόμενη Δευτέρα 8 Απριλίου 2013 και ώρα 6 μ.μ. στο ξενοδοχείο Πόρτο Ρίο.

Ειδικότερα θα παρουσιαστούν οι εξής δράσεις: «Λογότυπο ΠΔΕ-Τουριστικά Έντυπα», «Δημιουργία Παρατηρητηρίου Απασχόλησης και Επιχειρηματικότητας στον Τουριστικό Τομέα», «Πρωτοβουλία: Πράσινος Ξενοδόχος», το «πρωινό της Δυτικής Ελλάδας» στα πλαίσια των πολιτικών της ΠΔΕ για τον πρωτογενή τομέα.

Παράλληλα θα γίνει παρουσίαση του προγράμματος η «Ενίσχυση ΜΜΕ από το ΠΕΠ με έμφαση τον Τουρισμό» από την Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος.

Χαιρετισμούς θα απευθύνουν ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος Απόστολος Κατσιφάρας, ο Γενικός Γραμματέας Τουρισμού κ. Αναστάσιος Λιάσκος και ο προέδρος του HATTA κ. Γιώργος Τελώνης, ενώ ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Αγροτικής Οικονομίας κ. Γεώργιος Αγγελόπουλος θα αναπτύξει το θεμα «Πολιτικές της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για τον τουριστικό τομέα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad