Προφυλακίστηκε ο Αλβανός που έκλεβε μηχανάκια στην Αιτωλοακαρνανία - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

04 Απριλίου 2013

Προφυλακίστηκε ο Αλβανός που έκλεβε μηχανάκια στην Αιτωλοακαρνανία

Στις φυλακές οδηγείται ο 33χρονος Αλβανός που συνελήφθη με κλεμμένα μηχανάκια πριν από λίγες ημέρες στο Αιτωλικό (δείτε εδώ).

Ισχυρίστηκε ότι έκλεβε δίκυκλα γιατί δεν είχε μεταφορικό μέσο να πάει στη δουλειά του

Ο 33χρονος πιάστηκε από αστυνομικούς να οδηγεί ένα δίκυκλο, το οποίο είχε κλέψει από τον Αστακό, ενώ στη συνέχεια, κατά την προανάκριση, διαπιστώθηκε ότι είναι υπεύθυνος για άλλες πέντε κλοπές δικύκλων.

Ο 33χρονος ήταν προσωρινά κάτοικος Νεοχωρίου και πατέρας 3 παιδιών. Μάλιστα έχει εκτίσει ποινές φυλάκισης καθώς ήταν παράνομα στη χώρα και ταυτόχρονα είχε απελαθεί. Όμως ξαναγύρισε στη χώρα μας και άρχισε να κλέβει δίκυκλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την απολογία του στον Ανακριτή, ισχυρίστηκε ότι αναγκαζόταν να κλέβει συνεχώς μηχανάκια, γιατί κάθε φορά που «αποκτούσε» ένα, με αυτό τον τρόπο, του το έκλεβαν κάποιοι άλλοι. Μάλιστα είπε ότι είχε ανάγκη ένα μηχανάκι για να μπορεί να πηγαίνει στη δουλειά του.

Φαίνεται όμως ότι οι λόγοι που προέβαλλε για να δικαιολογήσει τις πράξεις του δεν έπεισαν τους δικαστικούς λειτουργούς που αποφάσισαν να τον οδηγήσουν στις φυλακές.

πηγή: aixminews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad