Ανεξαρτητοποιήθηκε ο πρώην Αντιδήμαχος Ξηρομέρου κ. Παναγιώτης Γαζέτας - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

01 Ιουλίου 2013

Ανεξαρτητοποιήθηκε ο πρώην Αντιδήμαχος Ξηρομέρου κ. Παναγιώτης Γαζέτας

Την ανεξαρτητοποίησή του από την παράταξη «ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ» έκανε γνωστή στο δημοτικό συμβούλιο Ξηρομέρου ο Π. Γαζέτας, εκλεγμένος με την παράταξη του κ. Σαμαρά.

Οι λόγοι που τον οδήγησαν σε αυτή του την απόφαση αναφέρονται παρακάτω:

Κύριε πρόεδρε,

Με την παρούσα σας δηλώνω, ότι σύμφωνα με το άρθρο 66 παρ. 4 του Ν. 3852/2010, ανεξαρτητοποιούμαι από τη δημοτική παράταξη «ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ» με την οποία έχω εκλεγεί και στο εξής θα συμμετέχω στο Δημοτικό Συμβούλιο ως ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος.

Οι λόγοι της ανεξαρτητοποίησής μου οφείλονται, πέραν των άλλων και στα όσα συκοφαντικά και μειωτικά της τιμής και υπόληψής μου διαδίδει και μάλιστα ενώπιον δημοτικών συμβούλων, ο επικεφαλής της παραπάνω παράταξης κ. Πυθαγόρας Σαμαράς, περί δήθεν χρηματισμού μου εκ μέρους του, με το ποσό των 18.000 ευρώ, προκειμένου να ψηφίσω θέμα στο δημοτικό συμβούλιο, το οποίο αρνιόμουν δήθεν να ψηφίσω.

Για το θέμα βεβαίως της συκοφαντικής δυσφήμισης σε βάρος μου, επιφυλάσσομαι να προσφύγω ενώπιον της ποινικής δικαιοσύνης.

Επειδή όμως το θέμα έχει και πολιτικές προεκτάσεις, παρακαλώ να συζητηθεί ως θέμα εκτός ημερήσιας διάταξης στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο, προκειμένου να δώσω εξηγήσεις στο σώμα.

Αστακός 30-6-2013

Ο δηλών δημοτικός σύμβουλος
Παναγιώτης Eλ. Γαζέτας
Κάτοικος Φυτειών


πηγή: aixmi-news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad