Δήλωση του δημάρχου κ.Σαμαρά σχετικά με την ανεξαρτητοποίηση του κ. Π.Γαζέτα - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

01 Ιουλίου 2013

Δήλωση του δημάρχου κ.Σαμαρά σχετικά με την ανεξαρτητοποίηση του κ. Π.Γαζέτα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αστακός, 1/7/2013

Σχετικά με την δήλωση ανεξαρτητοποίησης, και σε όσα αναφέρονται σ’αυτήν, του πρώην Αντιδημάρχου Φυτειών κ.Παναγιώτη Γαζέτα, ο Δήμαρχος Ξηρομέρου κ.Πυθαγόρας Σαμαράς προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Θέλω να διαψεύσω με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τα όσα ισχυρίζεται ο κ .Παναγιώτης Γαζέτας «περί χρηματισμού του» στην δήλωση του. Ουδέποτε και σε κανέναν έχω πει εγώ κάτι τέτοιο. Όπως δήλωσα και στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου τα 18.000 ευρώ αφορούσαν πάγια έξοδα της Δημοτικής Ενότητας Φυτειών. Σέβομαι την τιμή, την υπόληψη και την ακεραιότητα του ιδίου, αλλά και όλων των Δημοτικών Συμβούλων.

Είναι σίγουρο ότι αν ο κ.Γαζέτας με είχε επισκεφτεί στο γραφείο μου, και μου είχε αναφέρει το γεγονός, το οποίο θα είχα διαψεύσει, θα είχε αρθεί κι η παρεξήγηση.

Δυστυχώς ο κ.Γαζέτας προτίμησε να πιστέψει τους ψιθυριστές και όχι να ζητήσει εξηγήσεις από τον Δήμαρχο με τον οποίο έχει εκλέγει.

Ως εκλεγμένοι εκπρόσωποι των Δημοτών του Ξηρομέρου θα πρέπει να ενεργούμε με βάση τις επίσημες δηλώσεις και όχι με φήμες, διαδόσεις και ψιθύρους, και εγώ τόσα χρόνια ως Πυθαγόρας Σαμαράς ασκώ πολιτική και όχι παραπολιτική.»


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad