Νέες επιτυχίες του Α.Σ. Αστακού στο Ταεκβοντό - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

02 Ιουλίου 2013

Νέες επιτυχίες του Α.Σ. Αστακού στο Ταεκβοντό

- Ακόμη μια επιτυχία στο ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ για τον Α.Σ. ΑΣΤΑΚΟΥ
- 3 ΧΡΥΣΑ, 2 ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΚΑΙ 1 ΧΑΛΚΙΝΟ μετάλλιο κατέκτησαν οι Αστακιώτες αθλητές στο διασυλλογικό πρωτάθλημα που έγινε στην Πάτρα στις 30-6-2013.

Τα μετάλλια κατέκτησαν οι: 

ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ: ΖΟΥΛΑ Κωνσταντίνα, ΜΕΝΤΗ Ράνια και ΧΡΟΝΗΣ Νικόλαος.

ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ: ΚΟΝΙΩΣΗ Γεωργία και ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΑΣ Μάριος.

ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ: ΠΟΥΛΑΚΗ Χαρά.

Αισθητή την παρουσία του έκανε ο Αστακός στο Διασυλλογικό πρωτάθλημα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ που έγινε στην Πάτρα, αποσπώντας για ακόμη μία φορά το χειροκρότημα και τα ευμενή σχόλια των παρευρισκομένων. Οι αθλητές του Αστακού κατάφεραν και πάλι να ξεχωρίσουν επιβεβαιώνοντας για μία ακόμη φορά την αγωνιστική τους αξία.

Εκτός από τους αθλητές που κατέκτησαν τα μετάλλια, αξιόλογη προσπάθεια έκαναν και οι υπόλοιποι αλλά χωρίς να καταφέρουν νίκη. Αυτοί ήταν ΜΑΡΙΝΟΣ Μιχάλης, ΧΑΡΙΖΙ Λορένζο, ΚΟΥΓΓΕΛΗΣ Παναγιώτης, ΜΠΕΝΕΚΟΣ Δημήτριος και ΧΡΟΝΗΣ Βασίλειος.

Ο ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ κ. ΜΑΡΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΔΗΛΩΣΕ ΣΧΕΤΙΚΑ:

 «Αυτή είναι μια επιτυχία που ήρθε να προστεθεί στις τόσες προηγούμενες που κατάφερε ο Σύλλογος στη σεζόν που πέρασε. Είχαμε βάλει υψηλούς στόχους και τα καταφέραμε. Ήταν η καλύτερη χρονιά από πλευράς διακρίσεων για το Σύλλογο, τόσο σε πανελλήνιο επίπεδο, όσο και σε ευρωπαϊκό, αφού φέτος ο σύλλογος έκανε το μεγάλο βήμα συμμετέχοντας στο Ανοιχτό Διεθνές Πρωτάθλημα που διεξήχθη στο ΒΕΛΓΙΟ, από το οποίο επέστρεψε με επτά μετάλλια.

Ανάλογες επιτυχίες βέβαια είχαμε και στο KICK BOXING σε πανελλήνιο επίπεδο με μεγαλύτερη αυτή του αθλητή ΠΕΦΑΝΗ Μάκη, ο οποίος κατέκτησε την 2η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα που έγινε στην Λάρισα, υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας ομοσπονδίας KICK BOXING.

Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι για την πορεία του Συλλόγου και ιδιαίτερα χαρούμενοι, γιατί έχουμε καταφέρει να καταστήσουμε τον Αστακό σε μεγάλη αθλητική δύναμη στον χώρο των Μαχητικών Αθλημάτων και αυτό οφείλεται στους αθλητές, στους γονείς που είναι δίπλα τους, στους χορηγούς κ. ΛΙΒΑΝΗ Παναγιώτη, εκπρόσωπο της εταιρίας SELONDA και ιδιαίτερα στο ΜΕΓΑ χορηγό Αστακιώτη επιχειρηματία κ. ΠΑΝΤΑΖΗ Απόστολο και κατ’ επέκταση στην τοπική κοινωνία που αγκαλιάζει και στηρίζει όλη αυτή την υγιή προσπάθεια που γίνεται για αθλητική ανάπτυξη.

Κλείνοντας, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους προαναφερόμενους για την προσφορά τους και την στήριξη στο Σύλλογο, αλλά και στο πρόσωπό μου και να τονίσω ότι ο τόπος έχει αθλητικό μέλλον, υπάρχουν ταλέντα τα οποία με την βοήθεια όλων θα αναδειχθούν και θα πρωταγωνιστήσουν. Ευχαριστώ. Καλό καλοκαίρι»

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η νικήτρια της κατηγορίας Ζούλα Κων/να






Ο πολυτάλαντος νεαρός αθλητής Χρόνης Νικόλαος σε εναέριο λάκτισμα
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad