Βαθυλιμνιό: Πραγματοποιήθηκε η ειρηνική διαδήλωση ενάντια στο χωροταξικό σχέδιο των ιχθυοκαλλιεργειών - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

31 Αυγούστου 2013

Βαθυλιμνιό: Πραγματοποιήθηκε η ειρηνική διαδήλωση ενάντια στο χωροταξικό σχέδιο των ιχθυοκαλλιεργειών

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η ειρηνική διαδήλωση που διοργάνωσε η επιτροπή αγώνα των νησιών Καλάμου-Καστού ενάντια στο χωροταξικό των ιχθυοκαλλιεργειών που προβλέπει την δημιουργία νέων μονάδων εκτροφής ψαριών στον Κάλαμο και τον Καστό.

Οι διαδηλωτές με τα πλωτά μέσα τους προσέγγισαν την περιοχή του ιχθυοτροφείου στο Βαθυλιμνιό, παρέμειναν στο χώρο 40 λεπτά περίπου, διαδηλώνοντας την αντίθεση τους στην δημιουργία νέων ιχθυοτροφικών μονάδων και κατόπιν απεχώρησαν ειρηνικά, αφού προηγουμένως ο Αντιδήμαρχος Καλάμου κ. Φώτιος Σώλος παρέδωσε το σχετικό ψήφισμα σε εκπρόσωπο της εταιρίας ιχθυοκαλλιέργειας.

Αναμένονται να ακολουθήσουν πιο δυναμικές ενέργειες αν υπάρξει επέκταση υφιστάμενων μονάδων ή δημιουργία νέων.

Δείτε φωτογραφίες:















1 σχόλιο:

  1. Στους εργατες που ηταν μεσα για το μεροκαματο εταξαν την επομενη φορα που θα πανε θα εχουν και ντουφεκια.Στα πλαισια της ειρηνικής διαδήλωσης ειναι η υποσχεση αυτη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad