Αγιασμός στο Γυμνάσιο και τις Λυκειακές Τάξεις Φυτειών παρουσία της Αντιδημάρχου Ξηρομέρου κ. Κουμανδράκη-Σαμαρά Κων/να - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

11 Σεπτεμβρίου 2013

Αγιασμός στο Γυμνάσιο και τις Λυκειακές Τάξεις Φυτειών παρουσία της Αντιδημάρχου Ξηρομέρου κ. Κουμανδράκη-Σαμαρά Κων/να

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αστακός, 11/09/2013

Η Αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Ξηρομέρου κ.Κουμανδράκη- Σαμαρά Κωνσταντίνα, καθώς και η Αντιδήμαρχος της Δ.Ε Φυτειών κ. Ευθυμία Καραπάνου-Κολοβού παραβρέθηκαν στην τελετή αγιασμού του Γυμνασίου και των Λυκειακών Τάξεων Φυτειών με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Οι δύο Αντιδήμαρχοι, αφού ευχήθηκαν σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς, μια γόνιμη και δημιουργική σχολική χρονιά , με υγεία και γεμάτη επιτυχίες, αναφέρθηκαν στο θέμα των Λυκειακών Τάξεων Φυτειών λέγοντας ότι «η επίσημη απόφαση της Πολιτείας με την οποία οι Λυκειακές Τάξεις δεν καταργούνται αποτελεί δικαίωση για όλους.

Για τον αγώνα των μαθητών και των κατοίκων των Φυτειών και την συμπαράστασή τους προς Δημοτική Αρχή όλο αυτό το διάστημα» τους οποίους ευχαρίστησαν θερμά, αλλά «και για την σκληρή και επίπονη μάχη που έδωσε η Δημοτική Αρχή Ξηρομέρου μια μάχη πολλές φορές μοναχική και με άδικη κριτική.» 
 Στην συνέχεια ενημέρωσαν τους παρευρισκομένους για τις τελευταίες ενέργειες της Δημοτικής Αρχής σχετικά με τις Λυκειακές Τάξεις Φυτειών.


Τέλος, τόνισαν για μια ακόμη φορά με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, στέλνοντας παράλληλα και το δικό τους μήνυμα προς τους συνδημότες μας στις Φυτείες αλλά και σε όλους τους κατοίκους του Ξηρομέρου ότι: «Ως Δημοτική Αρχή Ξηρομέρου συμπορευόμαστε μαζί με την εκπαιδευτική κοινότητα, δηλαδή όλους εσάς για να πραγματοποιήσουμε τον κοινό μας στόχο, ένα δημόσιο σχολείο αναβαθμισμένο, ποιοτικό και ανταγωνιστικό, που θα εξασφαλίζει στα παιδιά μας τις δυνατότητες και τις ευκαιρίες να κάνουν πραγματικότητα τα όνειρά τους.

Υποστηρίζουμε κάθε προσπάθεια και πρωτοβουλία στο χώρο της παιδείας. Είμαστε δίπλα σας με κάθε τρόπο για σχολεία λειτουργικά και αποτελεσματικά. Το αποδεικνύουμε αυτό καθημερινά.

Ευχόμαστε ο κοινός μας αγώνας ο οποίος μας γέμισε πολύτιμες εμπειρίες να αποτελέσει εφαλτήριο για καινούριες κατακτήσεις.»
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad