Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την Αναγέννηση Αστακού - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

15 Οκτωβρίου 2013

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την Αναγέννηση Αστακού

Με νίκη συνέχισε η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΓΣ ΑΣΤΑΚΟΥ στη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄κατηγορίας της ΕΠΣΝΑ κερδίζοντας εκτός έδρας την ομάδα της ΣΚΟΥΡΤΟΥΣ με σκορ 2-4.

Η νεανική ομάδα της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ κατάφερε να κερδίσει τόσο τον πολύ κακό αγωνιστικό χώρο όσο και τον διαιτητή της αναμέτρησης που καταλόγισε ανύπαρκτο πέναλτι εις βάρος της.

Χωρίς να παίξει καλό ποδόσφαιρο λόγο και του αγωνιστικού χώρου και χωρίς τον αρχηγό της Κοτρότσο Θεόδωρο που είναι τραυματίας απέδειξε ότι είναι ικανή και μπορεί να ανταπεξέρχεται σε δυσκολίες και αντιξοότητες.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας πίεσε τον αντίπαλο και αφού έχασε τέσσερις κλασικές ευκαιρίες προηγήθηκε στο σκορ με τον πολύ καλό ΣΤΑΜΟΥΛΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟ.

Η Σκουρτού μόνο με στημένες φάσεις και από μακριά προσπάθησε να απειλήσει χωρίς να δημιουργήσει κανένα πρόβλημα στους μικρούς της Αναγέννησης. Ότι δεν έκανε η αντίπαλη ομάδα το έκανε ο διαιτητής του αγώνα στο τέλος του ημιχρόνου, καταλογίζοντας ανύπαρκτο κατά φαντασία πέναλτι δίνοντας την ευκαιρία στη γηπεδούχο ομάδα να ισοφαρίσει.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι με τον αέρα της ισοφάρισης μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και εκμεταλλευόμενοι την απογοήτευση των νεαρών παικτών της Αναγέννησης πήραν προβάδισμα στο σκορ με 2-1.

Στη συνέχεια όμως οι πιτσιρικάδες αφυπνίστηκαν και με πρωτεργάτες τους ΜΑΚΡΗ ΙΩΑΝΝΗ κ ΓΕΩΡΓΟΥΣΗ ΣΠΥΡΟ τον μικρότερο παίκτη της κατηγορίας, γύρισαν το ματς αφού πέτυχαν 2 γκολ ο πρώτος και την ισοφάριση ο δεύτερος και χάρισαν τη μεγάλη νίκη στην ομάδα τους με σκορ 2-4. Η Αναγέννηση έχει παράπονα από τη διαιτησία του κου Γαλανόπουλου.

Μετά το τέλος του αγώνα μέσα στο λεωφορείο της αποστολής όλοι μαζί , οι παίκτες, ο προπονητής, και μέλη της διοίκησης ευχαρίστησαν τον χορηγό και κύριο συμπαραστάτη αυτής της προσπάθειας κο ΠΑΝΤΑΖΗ Ν. ΑΠΟ ΣΤΟΛΗ ύστερα από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί μας για να συγχαρεί τους παίκτες για τη νίκη.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΓΣ ΑΣΤΑΚΟΥ:
ΡΗΓΑΛΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ-ΝΤΙΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ-ΓΕΩΡΓΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ-ΓΙΩΤΗΣ ΠΑΝΟΣ-ΜΑΝΩΛΙΤΣΗΣ ΦΑΝΙΑΣ-ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ(ΜΑΚΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ)-ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΖΩΗΣ(ΓΕΩΡΓΟΥΣΗΣ ΣΠΥΡΟΣ)-ΣΚΟΥΤΕΡΗΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ-ΤΡΙΑΝΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ-ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ ΔΗΜΗΤΗΣ(ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΘΟΔΩΡΗΣ)-ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ-ΤΣΑΚΑΛΗΣ ΠΑΝΟΣ-ΜΕΝΤΗΣ ΝΙΚΟΣ-ΝΤΙΝΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad