Δραστηριότητες του Α.Σ. TAEKWONDO-KICK BOXING Αστακού - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

01 Οκτωβρίου 2013

Δραστηριότητες του Α.Σ. TAEKWONDO-KICK BOXING Αστακού

Μία ακόμη δραστηριότητα είχε ο Α.Σ ΑΣΤΑΚΟΥ τόσο στο TAEKWONDO όσο και στο KICK BOXING την Κυριακή 29-09-2013.

Το πρωί της Κυριακής, ο σύλλογος συμμετείχε στους Διασυλλογικούς Αγώνες KICK BOXING, που διεξήχθησαν στο Αγρίνιο, τους οποίους διοργάνωσε ο Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ Αγρινίου.

Από το σύλλογο Αστακού αγωνίστηκε ο αθλητής ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ Ευάγγελος, αφήνοντας άριστες εντυπώσεις. Αν και ο αγώνας τελείωσε ισόπαλος, οι δύο αθλητές έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους αγωνιζόμενοι με πολύ πάθος και δύναμη. Παρόλα τα ισχυρά χτυπήματα και των δύο τελικά δεν λύγισε κανένας και έτσι ο αγώνας έληξε με τα χειροκροτήματα των παρευρισκομένων.


ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΗΤΑΝ Ο κ. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΛΕΧΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΤΟΥ ΓΝΩΣΕΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΤΟΥ ΓΝΩΣΕΩΝ ΣΤΑ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ, ΑΦΟΥ ΥΠΗΡΞΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΠΥΓΜΑΧΙΑΣ. Ο Α.Σ. ΑΣΤΑΚΟΥ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ KAI OXI MONO ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ.

Στο άθλημα του TAEKWONDO τον δραστήριο σύλλογο του Αστακού επισκέφθηκαν για σεμινάριο αγωνιστικού TAEKWONDO και αγώνες η ομάδα του Α.Σ. TAEKWONDO ΔΙΑΣ Ιωαννίνων, Α.Σ. Κατούνας και EUROGYM Αγρινίου.

Η συνάντηση έγινε στα πλαίσια προετοιμασίας των αθλητών για τους επικείμενους αγώνες που θα γίνουν την 12 και 13 Οκτωβρίου και στους οποίους ο Αστακός ετοιμάζεται να δώσει βροντερό παρών.


Ο Α.Σ. Αστακού ευχαριστεί τους συλλόγους για την επίσκεψη και παραμονή στην πόλη του Αστακού, κατά την οποία είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν πέραν της αγωνιστικής πλευράς και τις ομορφιές της πόλης.

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad