Ισόπαλη 1-1 η Αναγέννηση Αστακού με την Α.Ε. Τρύφου - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

29 Οκτωβρίου 2013

Ισόπαλη 1-1 η Αναγέννηση Αστακού με την Α.Ε. Τρύφου

Ισόπαλη αναδείχθηκε η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΣΤΑΚΟΥ στο ντέρμπι με την ομάδα της ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΡΥΦΟΥ.

Οι μικροί της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ αιφνιδιάστηκαν στο 7ο λεπτό με ένα γκολ που μπήκε ύστερα από συνεχόμενα λάθη των αμυντικών.

Στο πρώτο τέταρτο η ομάδα παρουσιάστηκε φοβισμένη και αγχωμένη και με συνεχή λάθη στην άμυνα κινδύνευσε να δεχτεί και άλλο γκολ. Στη συνέχεια όμως πήρε τα ηνία του αγώνα και με πρωτεργάτες τους ΓΕΩΡΓΟΥΣΗ ΣΠΥΡΟ και ΚΟΤΡΟΤΣΟ ΘΕΟΔΩΡΟ που έπαιζε τραυματίας δημιούργησε και έχασε πολλές κλασικές ευκαιρίες ακόμα και σε κενό τέρμα.

Κατάφερε στο δεύτερο ημίχρονο να φέρει το ματς στα ίσια με τον ΚΟΤΡΟΤΣΟ ΘΕΟΔΩΡΟ αλλά και πάλι η ατυχία δεν την άφησε να πάρει το παιχνίδι αφού έχασε καλές ευκαιρίες με αποκορύφωμα στο 90ο λεπτό όπου ο Κοτρότσος μόνος πλάσαρε πάνω από τον αντίπαλο τερματοφύλακα και η μπάλα έφυγε άουτ.

Και οι δυο ομάδες απέδειξαν ότι δίκαια είναι στην κορυφή αφού έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο.

Πολύ καλή η διαιτησία του έμπειρου ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΤΥΛΙΑΡΑ.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΓΣ ΑΣΤΑΚΟΥ: ΡΗΓΑΛΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ-ΝΤΙΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ-ΓΕΩΡΓΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ-ΓΙΩΤΗΣ ΠΑΝΟΣ-ΜΑΝΩΛΙΤΣΗΣ ΦΑΝΙΑΣ-ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ-ΜΑΚΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ-ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΖΩΗΣ-ΓΕΩΡΓΟΥΣΗΣ ΣΠΥΡΟΣ-ΣΚΟΥΤΕΡΗΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ-ΤΡΙΑΝΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ-ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ ΔΗΜΗΤΗΣ-ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΘΟΔΩΡΗΣ-ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ-ΤΣΑΚΑΛΗΣ ΠΑΝΟΣ-ΜΕΝΤΗΣ ΝΙΚΟΣ-ΝΤΙΝΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad