Με μεγάλη επιτυχία έληξε χθες το 3ήμερο camp που διοργάνωση ο ΝΑΟΑΣ (φωτό) - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

29 Οκτωβρίου 2013

Με μεγάλη επιτυχία έληξε χθες το 3ήμερο camp που διοργάνωση ο ΝΑΟΑΣ (φωτό)

Έληξε χθες με τεράστια επιτυχία το τριήμερο Camp, που για πρώτη φορά διοργάνωσε ο Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Αστακού.

Οι όμιλοι που συμμετείχαν ήταν οι εξής:

Ναυτικός Όμιλος Κέρκυρας
Ναυτικός Όμιλος Λευκάδας
Ναυταθλητικός Όμιλος Γαλαξειδίου
Ναυτικός Όμιλος Πάτρας
Ναυτικός Όμιλος Καλαμάτας

Η Πρόεδρος του Ν.Α.Ο.ΑΣ. Πανωραία Πανταζή, πριν γίνει η απονομή μεταλλίων, κυπέλλων και δώρων στους αθλητές που συμμετείχαν, είπε τα εξής:

«Καλησπέρα,
Ο Ν.Α.Ο.ΑΣ. στα πλαίσια γνωριμίας με άλλους Ναυτικούς Ομίλους διοργάνωσε αυτό το τριήμερο camp. Η παρουσία των μικρών μας ιστιοπλόων δεν αποσκοπούσε σε αγωνιστική διάκριση, αφού είχαν να αντιμετωπίσουν δυνατότερους αντιπάλους. Ο στόχος μας ήταν η συγκέντρωση εμπειριών για το μέλλον και θέλω να πιστεύω ότι αυτό έχει επιτευχθεί.

Θέλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ όλους τους αθλητές για την άψογη συμμετοχή τους στον αγώνα, τους ομίλους για τη συμμετοχή τους καθώς και τους γονείς που συνόδευσαν τις αποστολές.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Ελληνική Ομοσπονδία Ιστιοπλοΐας που μας εμπιστεύτηκε.

Σήμερα έχουμε την ιδιαίτερη τιμή να έχουμε κοντά μας δύο άτομα που είναι πολύ σημαντικά στο χώρο της Ιστιοπλοΐας.Τον έφορο της Ιστιοπλοΐας της περιφέρειάς μας και Πρόεδρο του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας κο Κακαλίκα Δημήτριο καθώς και τον Γενικό Γραμματέα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας κο Παπαθανασίου Απόστολο.

Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τις οικογένειες Ντίνου Απόστολου και Ντίνου Θωμά για τη δωρεάν παραχώρηση χώρου για τη φύλαξη του εξοπλισμού του Ομίλου μας καθώς και τον Ναυτικό Όμιλο Βόνιτσας που μας παραχώρησε 5 σκάφη έτσι ώστε να τα χρησιμοποιήσουν τα παιδιά του ΝΑΟΑΣ.

Ευχαριστώ όλα τα μέλη που δούλεψαν σκληρά για να πραγματοποιηθεί αυτό το camp.

Τον έφορο στο τμήμα της Ιστιοπλοΐας του Ν.Α.Ο.ΑΣ. Τσάρκο Παναγιώτη, τον Πανάγο Μανώλη, τον Γιώτη Αλέξανδρο, τον Πανταζή Απόστολο, την Ταπραντζή Χριστίνα, τον Τσιμπίδη Μιχάλη κ.ά.

Τους προπονητές Παναγιώτη Καρελάκη και ιδιαίτερα την Γαβριέλα Χατζηδαμιανού, μια προπονήτρια που είναι τιμή μας να είναι στον όμιλό μας, μιας και έχει συμμετάσχει δύο φορές σε Ολυμπιακούς Αγώνες, στην Αθήνα το 2004 και στο Πεκίνο το 2008 και φυσικά ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κο Πανταζή Ν. Απόστολο, χάρη στον οποίο είμαστε εδώ σήμερα και του οφείλουμε πολλά τόσο για την οικονομική ενίσχυση, όσο και για τη βοήθεια, τη στήριξη και το ενδιαφέρον που δείχνει για την πορεία του Ομίλου».


Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο κος Κακαλίκας Δημήτριος, ο οποίος ευχαρίστησε το Ν.Α.Ο.ΑΣ. και υποσχέθηκε να ξαναβρεθούμε στο μέλλον στον Αστακό, αλλά και σε άλλες διοργανώσεις.

Δείτε φωτογραφίες:
 Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad