Άτυχος ο Ηρακλής - Ηττήθηκε με γκολ στο '89 από τον Ατρόμητο - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

19 Νοεμβρίου 2013

Άτυχος ο Ηρακλής - Ηττήθηκε με γκολ στο '89 από τον Ατρόμητο

Άτυχος στάθηκε ο Ηρακλής στον αγώνα του Σαββάτου με τον Ατρόμητο μέσα στο γήπεδο του Αντιρρίου και ηττήθηκε στο τελευταίο λεπτό του αγώνα από τον γηπεδούχο Ατρόμητο με σκορ 2-1.

Ο Ηρακλής έπαιξε δυναμικά από το πρώτο λεπτό του αγώνα, είχε μεγαλύτερη διάρκεια στην κατοχή μπάλας, έπαιξε έξυπνα τον ισχυρό του αντίπαλο και δε του άφησε χώρους για να αναπτυχθεί επιθετικά.

Η άμυνα του ανταποκρίνονταν θαυμάσια στις επιθέσεις των παικτών του Ατρομήτου οι οποίοι χωρίς υπερβολή "τα χρειάστηκαν" με τον σκληροτράχηλο Ηρακλή.

Το πρώτο γκολ του αγώνα μπήκε για τον ροπαλοφόρο στο 45' όταν σε μια αντεπίθεση των Αστακιωτών ο Μ.Κοντοζήσης έδωσε πάσα στο Γ.Κοτρότσο, εκείνος με τη σειρά του είδε αμέσως τον ξεμαρκάριστο Σ.Τριάντη από αριστερά του, πάσαρε προς αυτόν και εκτέλεσε τον αντίπαλο τερματοφύλακα παγώνοντας το γήπεδο ακριβώς στη λήξη του ημιχρόνου.

Στο 2ο ημίχρονο ο Ηρακλής ξεκίνησε με αξιώσεις και πάλι πιέζοντας για ένα δεύτερο γκολ όμως ένα λάθος στην άμυνα του το εκμεταλλεύτηκε άριστα ο Ατρόμητος και ισοφάρισε στο 49' σε 1-1 με τον Αλεξόπουλο ο οποίος πλάσαρε τον Ν.Κουντούρη.

Ο Ηρακλής από το σημείο εκείνο δεν κλείστηκε, εξακολούθησε να διεκδικεί ένα θετικό αποτέλεσμα και στο 79' τρόμαξε τον Ατρόμητο όταν έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία με τον Ο.Tafani καθώς εκείνος βρέθηκε από δεξιά με την μπάλα στην μικρή περιοχή του Αντιρρίου και σούταρε προς την εστία στέλνοντας την μπάλα μόλις λίγα εκατοστά άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι.

Ενώ το παιχνίδι φαίνονταν ότι θα έληγε ισόπαλο ο Παπαποστόλου του Ατρομήτου λύτρωσε την ομάδα του στο 89' με ένα κορυφαίο γκολ κεραυνό από μακριά στέλνοντας την μπάλα ακριβώς στο γάμα της εστίας του Ν.Κουντούρη κάνοντας το τελικό 2-1.

Το απογοητευτικό αποτέλεσμα για τον Ηρακλή μετριάστηκε από την υπέροχη εμφάνιση του στον συγκεκριμένο αγώνα αφήνοντας θετικές υποσχέσεις για τις μελλοντικές του εμφανίσεις.

Καλή η διαιτησία του Χ.Τσάσση και των βοηθών του Κ.Καλαμπόκη και Κ.Βελαώρα.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ: Καραδήμας, Ταμπάκης, Παπαδόπουλος, Πετσίνης, Μυλωνάς Χ., Δημητρόπουλος (78’ Ζαχαρόπουλος), Βαρελάς (67’ Ευθυμιόπουλος), Αναγνωστόπουλος (59’ Παπαποστόλου), Αλεξόπουλος, Μπανιάς, Κάκκος Β.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ: Κουντούρης Ν., Κοτσίνης, Βότσης, Γκάτσης, Παπαζήσης, Ταφάνι, Κουντούρης Α. (81’ Μετσοβίτης), Λιβάνης Β., Κοντοζήσης Μ (59’ Μπαρμπαρούσης), Κοτρώτσος, Τριάντης (69’ Χάντρας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad