Διακρίσεις στο ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ για τον Ακαρνανικό Α.Σ. Αλυζίας - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

19 Νοεμβρίου 2013

Διακρίσεις στο ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ για τον Ακαρνανικό Α.Σ. ΑλυζίαςΤην 2η θέση (ΑΡΓΥΡΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ) κατέκτησε η αθλήτρια του Ακαρνανικού Α.Σ. Αλυζίας Καϋμενάκη Μελίνα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τάεκβοντο παίδων-κορασίδων που έγινε από τις 15 Ιουνίου έως τις 17 Νοεμβρίου 2013 στην πόλη των Ιωαννίνων.

Μετά την επιτυχημένη της εμφάνιση στους Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Συλλόγων της Αθήνας και την κατάκτηση της 1ης θέσης (χρυσό μετάλλιο), η νεαρή αθλήτρια από την Αλυζία κατέκτησε τώρα το Αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία +59 κορασίδων, αποδεικνύοντας ότι είναι μία από τις κορυφαίες αθλήτριες της κατηγορίας της.

Οι αγώνες έγιναν σε μια όμορφη και φιλόξενη πόλη τα Ιωάννινα στο εξαιρετικό κλειστό στάδιο του πανεπιστήμιου οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο καθώς συμμετείχαν περίπου 1300 αθλητές από όλη την Ελλάδα. Η Μελίνα για φτάσει στη διάκριση αυτή χρειάστηκε να δώσει έξι αγώνες επικράτησε εύκολα σχετικά στου δυο πρώτους με σκορ 6-1 και 8-0 αντίστοιχα ο τρίτος αγώνας ήταν καθοριστικός καθώς αγωνίστηκε με ισάξια αντίπαλο και νίκησε με υπεροχή 0-0 κανονικός αγώνας 0-0 η παράταση στο τέταρτο αγώνα πέρασε δυναμικά στην τετράδα και τα μετάλλια με σκορ 4-2 ο ημιτελικός ήταν συγκλονιστικός. Η Μελίνα βρέθηκε δυο φορές πίσω στο σκορ έκανε την ανατροπή και στην παράταση (χρυσός πόντος) μπήκε στον τελικό. Εκεί σε ένα πολύ κλειστό παιχνίδι οι δυο κορυφαίες αθλήτριες της κατηγορίες οδηγήθηκαν στην παράταση και τον χρυσό πόντο για να βγει η πρωταθλήτρια όπου τελικά 10 δεύτερα πριν τη λήξη το παιχνίδι κρίθηκε υπέρ της αθλήτριας από την αρχαία Ολυμπία.
Εμφανώς χαρούμενη η Μελίνα για την επιτυχία της, σχολίασε "Είμαι πολύ χαρούμενη. Μου είναι δύσκολο να περιγράψω με λόγια όλα όσα αισθάνομαι. Δεν περίμενα ότι θα κατακτήσω το χρυσό μετάλλιο. Ήθελα να μπω μέσα και να κάνω έναν δυνατό αγώνα. Μετά τον πρώτο σκέφτηκα ότι πρέπει να συγκεντρωθώ για να πάω παραπάνω. Πάντα σκέφτομαι ρεαλιστικά. Δεν θέλω να κοιτάζω πέρα από αυτά που μπορώ. Στον αγώνα υπήρχαν πολλές και καλές αθλήτριες, άρα ήξερα πως δεν θα ήταν εύκολο. Το να σκέφτομαι όμως τα μετάλλια είναι κάτι φυσιολογικό".

Ενώ ο προπονητής της Καϋμενάκης Σπύρος ικανοποιημένος δήλωσε: «Η Μελίνα απέδειξε για μια ακόμη φορά πως όταν τα φυσικά προσόντα και το ταλέντο συνδυάζονται με σκληρή και συστηματική δουλειά τότε κανένα εμπόδιο δεν είναι αξεπέραστο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad