Δασαρχείο Αμφιλοχίας: Ακινητοποίηση φορτηγού στο Ρίβιο που μετέφερε 5 τόνους ξύλα παράνομα υλοτομημένα - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

30 Νοεμβρίου 2013

Δασαρχείο Αμφιλοχίας: Ακινητοποίηση φορτηγού στο Ρίβιο που μετέφερε 5 τόνους ξύλα παράνομα υλοτομημένα

Μεγάλη προσπάθεια καταβάλει καθημερινά το ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ σε ότι αφορά την προστασία-πρόληψη-καταστολή του Δασικού μας πλούτου. Ειδικότερα στην πάταξη της παράνομης υλοτομίας.

Συγκεκριμένα σήμερα 30/11/2013 υπάλληλοι του Δασαρχείου Αμφιλοχίας σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Αμφιλοχίας ακινητοποίησαν επί της Εθνικής Οδού Αμφιλοχίας Αγρινίου στην περιοχή Ρίβιο, ΙΧ φορτηγό τις πρώτες πρωινές ώρες να μεταφέρει 10 Χ.Κ.Μ (5 τόνους) δρυός βελανιδιάς παράνομα υλοτομημένα.

Αμέσως ακολουθήθηκαν οι νόμιμες διαδικασίες κατάσχεσης και αυτοφώρου. Οι παράνομοι υλοτόμοι θα οδηγηθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Να επισημάνουμε ότι οι ενέργειες αυτές του Δασαρχείου Αμφιλοχίας ας αποτελέσουν παράδειγμα προς μίμηση για όλες τις υπηρεσίες της πολιτείας για την τήρηση της νομιμότητας για το κοινό καλό και υπεράσπιση του δημόσιου συμφέρον.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad