«Ανεξάρτητοι Ενεργοί Πολίτες» - Νέο δημοκρατικό κίνημα του Δήμου Ξηρομέρου - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

01 Δεκεμβρίου 2013

«Ανεξάρτητοι Ενεργοί Πολίτες» - Νέο δημοκρατικό κίνημα του Δήμου Ξηρομέρου

Οι "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ" είναι μια νέα πρωτοβουλία που αναπτύσσεται μέσω του Διαδικτύου (και όχι μόνο βέβαια) σκοπός της είναι να εξελιχθεί σε δημοκρατικό κίνημα της σύγχρονης κοινωνίας μας και ειδικότερα του Δήμου μας, του Δήμου Ξηρομέρου με στόχο την κάθοδο στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Φιλοδοξεί να εκφράσει την νεολαία, τους εργαζόμενους (όσους έχουν απομείνει) τους αγρότες, τους αλιείς, τους επιστήμονες και τους καλλιτέχνες καθώς και όλους εκείνους τους δημιουργικούς και ενεργούς πολίτες, που έχουν ζήσει και που υφίστανται την εγκατάλειψη του Δήμου μας και τον μαρασμό όλων των χωριών μας, αλλά και την αμετροέπεια, τον αυταρχισμό, την εκμετάλλευση και την καταπίεση από όπου αυτά και αν προέρχονται. Θα αγωνίζεται πάντα το κίνημα μας με όλες του τις δυνάμεις, για τη δημοκρατία, την ανεξαρτησία, την λαϊκή κυριαρχία αλλά και την κοινωνική μας προκοπή.

Τώρα πιο πολύ από κάθε άλλη φορά είναι ανάγκη για κοινή δράση και συμπαράταξη όλων των Δημοτών προκειμένου να εκδιωχθεί μόνιμα το κάθε τι σάπιο που υπάρχει μέσα στον Δήμο μας σήμερα και να αναλάβουν άνθρωποι με νέα μυαλά, με νέες ιδέες και με όραμα για τον τόπο μας. Άνθρωποι που θα εμπνεύσουν, θα κινητοποιήσουν και θα συμβάλουν καθοριστικά στην οργάνωση των υπηρεσιών του Δήμου μας αποσκοπώντας στην οικονομική, κοινωνική, πολιτική και πολιτιστική ανασυγκρότηση του.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ σε μια περίοδο κρίσης του πολιτικού μας συστήματος αλλά και απαξίωσης των κομμάτων, φιλοδοξούν να αποτελέσουν ένα πραγματικά νέο κίνημα τόσο σε ιδέες όσο και σε λειτουργία. Για εμάς ο Δήμος θα πρέπει να οργανωθεί τόσο καλά ώστε να υπάρξουν όλες εκείνες οι προϋποθέσεις που θα μας οδηγήσουν στο ΞΗΡΟΜΕΡΟ του Αύριο, στο ΞΗΡΟΜΕΡΟ του Τουρισμού, στο ΞΗΡΟΜΕΡΟ του Πλατυγιαλίου, στο ΞΗΡΟΜΕΡΟ της εργασίας και της ανάπτυξης.

Θα βασιστούμε στην οργάνωση στη δημοκρατία και στην συλλογικότητα η οποία θα αναδεικνύει έμπρακτα την υπεροχή της έναντι της ατομικότητας προκειμένου οι Δημότες να είναι σε θέση να σχεδιάζουν, να ελέγχουν, να προστατεύουν και να διευθύνουν με τα εκλεγμένα όργανά τους τον Δήμο κατευθύνοντάς τα προς την ικανοποίηση όλων ανεξαιρέτως των Δημοτών.

Με βάση όλα τα παραπάνω απευθυνόμαστε σε όλους ανεξαιρέτως τους Δημότες Ξηρομέρου αλλά και σε άλλα κινήματα ή συνδυασμούς και σας καλούμε να γίνετε ένας από εμάς και να δώσουμε την ευκαιρία στους εαυτούς μας να αλλάξουμε όλοι μαζί τον Δήμο μας, είναι κάτι που μας αξίζει και πρέπει να το κερδίσουμε για εμάς αλλά και για τα παιδιά μας.

Facebook: anexartitosenergospolitis
Dimosxiromerou

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad