Το τελευταίο αντίο στον Κύριο Μάκη - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

06 Νοεμβρίου 2013

Το τελευταίο αντίο στον Κύριο Μάκη

Το τελευταίο αντίο σε έναν αξιότιμο κύριο που έφυγε τόσο άδικα εχθές.

Θα ήθελα να εκφράσω από καρδιάς τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια ενός αξιόλογου και αξιότιμου ανθρώπου που είχα την τύχη να γνωρίζω προσωπικά εγώ και η οικογένειά μου, 

ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΑΚΗ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗ.

Ήταν θα έλεγα από τους πιο καλοσυνάτους ανθρώπους που διακρίνει κανείς εύκολα, μια ευγένεια ψυχής και μια αρχοντιά. Εκκλησιαζόμασταν μαζί τις Κυριακές και υπήρχε μια αλλιώτικη σχέση αγάπης προς το πρόσωπο του γιου μου Κωνσταντίνου.

Σίγουρα θα μας λείψει το γέλιο του, τα πειράγματά του και οι ωραίες συζητήσεις που κάναμε μαζί του.

Κύριε ΜΑΚΗ (γιατί έτσι θέλατε να σας αποκαλούν) σας ευχόμαστε καλό ταξίδι και καλό παράδεισο εγώ και ιδιαιτέρως ο Κωνσταντίνος που τον αγαπούσατε πολύ και του είχατε αδυναμία.


Νίκος Ζώγας
Πρόεδρος Τ.Κ. Παλαιομάνινας

1 σχόλιο:

  1. τετοιοι καλωσυνατοι ανθρωποι με το μονιμο χαμογελο στα χειλη παρα παρα πολυ λιγοι υπαρχουν τα θερμα μου συλλυπητηρια χρηστος Μπονης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad