Ο Αλέξης Φραίμης απαντά στα δημοσιεύματα που τον φέρουν ως υποψήφιο Δήμαρχο Ξηρομέρου - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

01 Δεκεμβρίου 2013

Ο Αλέξης Φραίμης απαντά στα δημοσιεύματα που τον φέρουν ως υποψήφιο Δήμαρχο Ξηρομέρου

Σε δημοσίευμα που αναρτήθηκε το προηγούμενο 24ωρο φέρομαι, στους τίτλους, να δηλώνω υποψηφιότητα για τις επικείμενες δημοτικές εκλογές για Δήμαρχος Ξηρομέρου.

Προς αποκατάσταση της αλήθειας και επειδή δεν αναρτήθηκε το κείμενο της συνομιλίας με τον τρόπο και το ύφος που ετέθη, αλλά με τρόπο του να προκαλέσει είδηση, παρακαλώ όπως δημοσιεύσετε την παρούσα επιστολή.

Στο προ ημερών γενόμενο Δημοτικό Συμβούλιο, στο οποίο παρευρισκόμουν για επαγγελματική υπόθεση, μου ετέθη τηλεφωνικά ερώτηση για το αν προτίθεμαι να διεκδικήσω την θέση του Δημάρχου στις εκλογές του 2014. Επί λέξη, προφορικά, ανέφερα τα εξής:

«Προς το παρών με ενδιαφέρει αποκλειστικά και μόνο η μαχόμενη Δικηγορία και όχι το Δημαρχιακό αξίωμα το οποίο και δεν επιδιώκω. Με συγκινεί το γεγονός ότι υπάρχουν φωνές που θα με στήριζαν σε ενδεχόμενη τέτοια πρωτοβουλία. Ο Δήμος Ξηρομέρου έχει ανάγκη από νέα πρόσωπα και ιδέες που θα πρέπει να συνυπάρξουν με τις πλέον ώριμες. Σε καμία περίπτωση δεν χρειάζεται άτομα με μανδύα κοινωνικού status ή μεσσίες , αλλά με γνώση και όρεξη για δουλειά. Επειδή λοιπόν ζω και εργάζομαι στον τόπο μου γνωρίζω τα προβλήματα του σε αντίθεση με άλλους που πιστεύουν εξ΄ αποστάσεως το αντίθετο. Η δημοσιοποίηση του νέου νόμου και οι προϋποθέσεις που αυτός τυχόν θέσει θα με κάνουν να επανέλθω στο ζήτημα και να δηλώσω την οποιαδήποτε θέση μου».

Το ανωτέρω κείμενο είναι το αληθές και ακριβές συνάδει δε απόλυτα με το ύφος της σκέψης μου.

Συμπληρωματικά λοιπόν και σημειώνοντας ότι οι μέχρι σήμερα γνώσεις μου για την δημόσια διοίκηση (νομικές και μη) με κάνουν να μην επιδιώκω να διαχειρίζονται τρίτοι το κοινωνικό μου προφίλ, αναφέρω ότι η παρουσία μου στα δημοτικά δρώμενα όλο αυτό το χρονικό διάστημα ήταν άκρως ενεργό. Τούτο φαίνεται από πρωτοβουλίες μου ή συμμετοχές μου σε (μηδαμινές) κινήσεις φορέων ή μεμονωμένων ατόμων. Ενδεικτικά αναφέρω την ενεργή συμμετοχή μου και αποτελεσματική παρέμβαση στην από πολλά έτη «κολλημένη» εφαρμογή σχεδίου πόλεως Αστακού, στην επαναφορά του Λιμενικού Ταμείου από το Δήμο μας, την ενεργή παρουσία και θέση μου για το πρόσφατο θέμα των ιχθυοκαλλιεργειών, την προσωπική παρέμβαση στους αρμοδίους Αντιδημάρχους για πλήθος θεμάτων και προβλημάτων είτε με σκοπό το δημόσιο όφελος είτε εξυπηρέτησης συνδημοτών και πολλά άλλα.

Καλό θα ήταν λοιπόν να εκλείψουν τα φαινόμενα ανώνυμης κριτικής και οι κριτές να εισέλθουν στον στίβο της κρίσης, εφόσον το γνωστικό και ηθικό τους αντικείμενο τους το επιτρέπει.

 
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ  Κ. ΦΡΑΙΜΗΣ
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad