Για τις ρωγμές στον Παιδικό Σταθμό Αστακού: "Η τεχνική υπηρεσία του Δήμου ενήργησε άμεσα - Δεν με ενημέρωσε η Διευθύντρια" λέει η μητέρα - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

29 Ιανουαρίου 2014

Για τις ρωγμές στον Παιδικό Σταθμό Αστακού: "Η τεχνική υπηρεσία του Δήμου ενήργησε άμεσα - Δεν με ενημέρωσε η Διευθύντρια" λέει η μητέρα

-  Η τεχνική υπηρεσία του Δήμου ενήργησε άμεσα
- Δεν με ενημέρωσε η Διευθύντρια, λέει η μητέρα

Σε χθεσινό άρθρο (28-1-2014) του Astakos-News σχετικά με τις ρωγμές που δημιουργήθηκαν στον Παιδικό Σταθμό του Αστακού από τον σεισμό της Κεφαλλονιάς (δείτε εδώ), μητέρα μιλούσε για "έλλειψη υπευθυνότητας από κάποιους" και για μη έλεγχο του κτηρίου από την τεχνική υπηρεσία του Δήμου.

Σήμερα επικοινώνησε ξανά μαζί μας η μητέρα και μας είπε ότι τελικά η τεχνική υπηρεσία του Δήμου πήγε άμεσα για έλεγχο, μετά την ενημέρωση που είχαν από την ίδια, κάτι που η Διευθύντρια του Παιδικού Σταθμού δεν είχε λάβει γνώση ώστε να την ενημερώσει γι' αυτό όταν πήγε να πάρει την κόρη της.

Πιο συγκεκριμένα, μας είπε τα εξής:

«Σήμερα αισθάνομαι και πάλι θυμωμένη όπως και χτες! Χτες ένοιωθα πως κάποιοι δεν παίρνουν στα σοβαρά την ασφάλεια των παιδιών μας. Και αναφέρομαι στα γεγονότα που σας περιέγραψα σχετικά με τον έλεγχο των ρωγμών που δημιουργήθηκαν μετά τον τελευταίο σεισμό στον παιδικό σταθμό Αστακού. Σήμερα νοιώθω πως θίγεται η αξιοπρέπεια και η αξιοπιστία μου γιατί έμαθα πως ο έλεγχος από την υπηρεσία του Δήμου διενεργήθηκε πριν τις 12:30 που παρέλαβα το παιδί μου και αδυνατώ να καταλάβω γιατί η Διευθύντρια δεν είχε λάβει γνώση!!!!! ώστε να με ενημερώσει γι αυτό!!!! Το αποτέλεσμα ήταν με το το χτεσινό μου κείμενο να θίξω την επαγγελματική ευσυνειδησία των υπαλλήλων της τεχνικής υπηρεσίας που εν τέλει ενήργησαν άμεσα μετά την ενημέρωσή μου!!!

Δεν είμαι δημοσιογράφος για να μπαίνω σε διαδικασία διασταύρωσης και ούτε έχω τόσο νοσηρή φαντασία, ή για να το πω πιο σωστά, ξεπερνά τη λογική μου, το να σκεφτώ ότι η Διευθύντρια για οποιοδήποτε λόγο - δε θα μπω εγώ στη διαδικασία να βρω το γιατί - δεν το γνώριζε, και ενώ ήδη νωρίτερα το πρωί είχε ήδη εκτεθεί απέναντί μου λέγοντας πως είχε ενημερώσει τους υπευθύνους ενώ δεν το είχε πράξει.

Οφείλω λοιπόν μία συγνώμη στην τεχνική υπηρεσία του Δήμου που φρόντισε άμεσα για την ασφάλεια των παιδιών μας ενώ όλα τα άλλα που αφορούν στον παιδικό σταθμό τα αφήνω στην κρίση σας!!!!!»

1 σχόλιο:

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad