Παναγιώτης Στάϊκος: «Για μένα η όποια παρεξήγηση με τη κυρία Σαμαρά θεωρείται λήξασα» - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

30 Ιανουαρίου 2014

Παναγιώτης Στάϊκος: «Για μένα η όποια παρεξήγηση με τη κυρία Σαμαρά θεωρείται λήξασα»

Για μένα η όποια παρεξήγηση με τη κυρία Σαμαρά θεωρείται λήξασα, από την στιγμή που μπροστά στον κοινό μας φίλο κύριο Βαγγέλη Χολή διέψευσε, τα όσα προσέβαλαν την τιμή και την αξιοπρέπεια της οικογένειάς μου και εμού. Για μένα πλέον δεν υφίσταται κανένα θέμα.

Θέλω να τονίσω, ότι θα κάνω το παν σε όλη την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου για να υπάρξει κλίμα ευγένειας, ευπρέπειας, γόνιμου και δημιουργικού διαλόγου. Μακριά από μας τα χτυπήματα κάτω από την μέση. Για μας οι επικεφαλής των συνδυασμών θα είναι συνυποψήφιοι και όχι εχθροί. Θα σεβαστούμε ως κόρην οφθαλμού την οικογενειακή, την προσωπική ζωή, τη τιμή και την αξιοπρέπειά τους, την κοινωνική και πολιτική διαδρομή τους.

Αυτό σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να θεωρηθεί ως αδυναμία. Όποιος διανοηθεί να θίξει την τιμή και την αξιοπρέπεια της οικογένειάς μου και εμού δεν θα πρέπει να ξεχνάει, πως εδώ το λεν Ξηρόμερο…

Εξ’ άλλου Παιδιά της Κίνησης Πολιτών Ξηρομέρου που σας αρέσουνε τα τραγούδια της Μαλάμος θα πρέπει να ξέρετε και ο Θουκυδίδης αναφέρει τους Ξηρομερίτες ως αεί Σιδηροφορούντες. Σας εύχομαι ολόψυχα να ξεκολλήσετε από το 2,5% που είχατε πάρει στις δύο προηγούμενες εκλογές και να το κάνετε τουλάχιστον 3%!!!

Αστακός 29/1/2014

Με τιμή

Dr ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΪΚΟΣ
Πρώην ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ

1 σχόλιο:

  1. EΔΩ ΚΥΡΙΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΕΙΝΑΙ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ.ΕΣΥ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad