Ρωγμές στον Παιδικό Σταθμό Αστακού από το σεισμό της Κεφαλονιάς - Μητέρα μιλά για μη ενημέρωση της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

28 Ιανουαρίου 2014

Ρωγμές στον Παιδικό Σταθμό Αστακού από το σεισμό της Κεφαλονιάς - Μητέρα μιλά για μη ενημέρωση της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου

Mε αφορμή το σημερινό άρθρο στο Astakos-News για το κλείσιμο του Δημοτικού Σχολείου Αστακού λόγω του σεισμού της Κεφαλονιάς (δείτε εδώ), μητέρα μας ενημέρωσε ότι και ο Παιδικός Σταθμός του Αστακού παρουσίασε ρωγμές σε κολώνες.

Επίσης μας μίλησε για "έλλειψη υπευθυνότητας από κάποιους" αφού οι υπεύθυνοι δεν ενημέρωσαν την τεχνική υπηρεσία του Δήμου για τις ζημιές, ώστε να ελέγξουν την σοβαρότητα της κατάστασης. Κάτι που έκανε η ίδια το πρωί. Από τον Δήμο της απάντησαν ότι θα γινόταν άμεσα έλεγχος αν και μέχρι το μεσημέρι δεν είχε πάει κανείς.

Συγκεκριμένα μας είπε τα εξής:

«Σήμερα το πρωί στις 9:15 πήγα την κόρη μου στον Παιδικό Σταθμό και μου έδειξε η διευθύντρια, ανοίγοντας την πόρτα, κάποιες ρωγμές σε οριζόντια και σε κάθετη κολώνα του κτιρίου. Μου είπε πως πήρε τηλέφωνο στην τεχνική υπηρεσία του Δήμου, αφού πρώτα είχε μιλήσει με το διευθυντή του Δημοτικού σχολείου (αυτός την παρέπεμψε) -απορώ που δεν γνώριζε τη διαδικασία και το ποιόν έπρεπε να ενημερώσει- και ότι περίμενε να έρθουν να το ελέγξουν. Τη ρώτησα εάν θεωρεί ότι πρέπει να μείνουν τα παιδιά στο χώρο και μου είπε πως θα τα πήγαινε σε διπλανή αίθουσα που δεν έχει από πάνω όροφο.

Άφησα την κόρη μου αλλά επειδή δεν ένοιωθα και τόσο ασφαλής πήγα κατευθείαν στο Δήμο για να μιλήσω με κάποιον υπεύθυνο. Ρωτώντας στην τεχνική υπηρεσία του Δήμου για το πότε θα γίνει ο έλεγχος, μου είπαν πως αγνοούσαν το ότι υπάρχουν ρωγμές στον Παιδικό Σταθμό. Παρόλα αυτά με διαβεβαίωσαν πως θα γινόταν άμεσα έλεγχος.

Στις 12:45 που πήγα να πάρω τη μικρή δεν είχε πάει ακόμα κανείς και η διευθύντρια όταν τη ρώτησα γιατί μου είπε ψέματα πως ενημέρωσε, μου απάντησε -συγνώμη για την έκφραση- χαζά, ότι πήρε τηλέφωνο αλλά δεν απαντούσε κανείς, "ε θα 'χαν δουλειά μωρέ!!!!!!!".

Η ζημιά μπορεί να είναι ασήμαντη, νομίζω όμως ότι σε κάθε περίπτωση υπήρχε έλλειψη υπευθυνότητας από κάποιους!!!»

4 σχόλια:

  1. Η ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΥΡΙΑ ΡΑΛΛΑΤΟΥ ΕΠΙΣΚΕΥΘΗΚΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΙΣ 10.00Π.Μ. ΚΑΙ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΤΗΣ Π.Ε. ΑΙΤ/ΝΙΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟΨΙΑ ΚΤΙΡΙΟΥ.
    ...ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ ΔΟΜΗΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΤΑΝ ΑΜΕΣΗ.
    ΑΠΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΑΝΑΦΕΡΩΜΕΝΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΣΕ ΓΟΝΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΣΕ ΣΕ ΗΜΕΡΑ ΑΔΕΙΑΣ Η ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ!!!!!
    ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΑΡΕΝΕΙ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΝΤΡΟΠΗ??? ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ. ΜΗΠΩΣ Η ΚΥΡΙΑ ΑΥΤΗ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ?? ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΣΑ ΛΕΩ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΓΑΠΗΤΗ Δ..Δ.. ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑΤΙ? ΠΟΥ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ?? ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΑΣ! ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙΤΑΙ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad