Δασαρχείο Αμφιλοχίας: Σύλληψη λαθροϋλοτόμου – Κατάσχεση ξύλων και οχήματος μεταφοράς - Αstakos-News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos-News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

01 Φεβρουαρίου 2014

Δασαρχείο Αμφιλοχίας: Σύλληψη λαθροϋλοτόμου – Κατάσχεση ξύλων και οχήματος μεταφοράς

Το Δασαρχείο Αμφιλοχίας βάζει βαθιά το ΝΥΣΤΕΡΙ ώστε να καθαρίσει το ΑΠΟΣΤΗΜΑ που υπήρχε και αφάνιζε τα τελευταία χρόνια τα δάση μας στην περιοχή του ορεινού ΒΑΛΤΟΥ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ.

Και αυτό φαίνεται στην συντονισμένη επιχείρηση χθες το βράδυ 31/01/2014 όπου δασοφύλακες του Δασαρχείου Αμφιλοχίας ύστερα από συνεχή παρακολούθηση και συντονισμένες ενέργειες, συνέλαβαν φορτηγό αυτοκίνητο να μεταφέρει παράνομα υλοτομημένα καυσόξυλα 10 Χ.Κ.Μ άριας.

Σε συνεργασία με το Α.Τ. ΕΜΠΕΣΟΥ και το Α.Τ. ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ συνέλαβαν τους παράνομους υλοτόμους και τους οδήγησαν ενώπιον της Δικαιοσύνης όπου θα τιμωρηθούν σύμφωνα με τις Διατάξεις της Δασικής Νομοθεσίας.

Ακολούθησε κατάσχεση των Δασικών προϊόντων, καθώς και του μεταφορικού μέσου.
 
Τέλος αξίζει να τονιστεί ότι για μια άλλη φορά η συνδρομή και συνεργασία των αστυνομικών οργάνων της Α.Δ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΤΩΝ Α.Τ της Δικαιοδοσίας της, όπως επίσης και των ανδρών της Ο.Π.Κ.Ε ΑΓΡΙΝΙΟΥ, υπήρξε καθοριστική στην καταστολή και αποτελεσματικότητα τέτοιων φαινομένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad