Επίλυση προβλημάτων και ενίσχυση σχολικών μονάδων από τον Δήμο Ξηρομέρου - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

13 Φεβρουαρίου 2014

Επίλυση προβλημάτων και ενίσχυση σχολικών μονάδων από τον Δήμο Ξηρομέρου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αστακός,13/2/2014

Σε συνέχεια των επισκέψεων στις σχολικές μονάδες για την επίλυση των προβλημάτων, καθώς για τον έλεγχο των εργασιών που βρίσκονται σε εξέλιξη ή έχουν αποπερατωθεί σε αυτές, η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Ξηρομέρου κ. Κωνσταντίνα Κουμανδράκη Σαμαρά μετέβη σήμερα 13 Φεβρουάριου στο Δημοτικό Σχολείο Φυτειών όπου ενημερώθηκε από τον Διευθυντή για τις εργασίες που έχουν εκτελεσθεί (Σκεπή, τουαλέτες, μαντρότοιχος περίφραξης, περιβάλλον χώρος).

Η κα.Σαμαρά είχε επίσης συνεργασία με την Αντιδήμαρχο Φυτειών κ. Ευθυμία Καραπάνου Κολοβού, η οποία ήταν παρούσα στο Δημοτικό Σχολείο, και για άλλα θέματα που απασχολούν την Δημοτική Ενότητα Φυτειών.

Τέλος, η κ. Αντιδήμαρχος παρέδωσε στο Δημοτικό Σχολείο Φυτειών υλικό απαραίτητο για τις αθλητικές δραστηριότητες των παιδιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad