Παναγιώτης Στάϊκος για την ποιότητα του νερού: «Δηλώνω κατηγορηματικά ότι ολάκερη η ευθύνη θα είναι δική μου και μόνο δική μου» - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

03 Φεβρουαρίου 2014

Παναγιώτης Στάϊκος για την ποιότητα του νερού: «Δηλώνω κατηγορηματικά ότι ολάκερη η ευθύνη θα είναι δική μου και μόνο δική μου»

Για την επερχόμενη δίκη στις 21 Μαρτίου των  τεσσάρων (4) Αντιδημάρχων του δήμου Ξηρομέρου και του τ. δήμου Αστακού (δείτε εδώ), ο κ. Παναγιώτης Στάϊκος, δήλωσε τα εξής:
 
Επειδή δεν έχω μάθει στην ζωή μου να κρύβομαι, μπορεί η ευθύνη σύμφωνα με τον νόμο να είναι στον κύριο Ναούμη και στον κύριο Μπαρμπαρούση, οι οποίοι ήταν οι υπεύθυνοι, αφού τους είχα εκχωρήσει αποκλειστικά την αρμοδιότητα (πάλι σύμφωνα με τον νόμο) και επειδή για μένα πάνω από τους νόμους της πολιτείας υπάρχουν κάποιοι άγραφοι νόμοι, οι οποίοι είναι πιο ισχυροί από τους νόμους της πολιτείας:

Δηλώνω κατηγορηματικά ότι ολάκερη η ευθύνη θα είναι δική μου και μόνο δική μου!!!!
 
Ας μη βιάζονται λοιπόν κάποιοι φίλοι και η 21 Μαρτίου που θα γίνει το Δικαστήριο είναι πολύ κοντά, στο οποίο θα είμαι εκεί και δεν πρόκειται εμείς να ζητήσουμε καμιά αναβολή και ας μην παίζουν με ένα τόσο ευαίσθητο θέμα, όπως είναι το νερό.

Όπως γνωρίζετε μία αθωωτική ή καταδικαστική απόφαση πρωτόδικα δεν έχει καμιά ουσιαστική αξία, αφού εάν είναι αθωωτική, ο Εισαγγελέας έχει δικαίωμα να ζητήσει Έφεση. Εάν είναι καταδικαστική για τον πολίτη, τότε εκείνος έχει δικαίωμα να ασκήσει Έφεση.

Εάν λοιπόν υπάρξει καταδικαστική απόφαση από Εφετείο για τους κυρίους Μπαρμπαρούση και Ναούμη, τότε εκτός από την συγνώμη την οποία θα ζητήσω προσωπικά από τους πολίτες, εάν είμαι Δήμαρχος, θα υποβάλω αμέσως και την παραίτησή μου.

Λίγη υπομονή παιδιά!!!

Αστακός 3/2/2014

Ευχαριστώ για την φιλοξενία.

Dr ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΪΚΟΣ
Πρώην ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad