Με επιτυχία η ετήσια χοροεσπερίδα του συνδέσμου Βασιλοπουλιωτών Ξηρομέρου - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

04 Φεβρουαρίου 2014

Με επιτυχία η ετήσια χοροεσπερίδα του συνδέσμου Βασιλοπουλιωτών Ξηρομέρου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στις 01/02/2014 ο σύνδεσμος μας πραγματοποίησε την ετήσια χοροεσπερίδα του στη Μουσική σκηνή «ΓΡΑΜΜΕΣ» όπου τραγουδούν η ΓΛΥΚΕΡΙΑ και ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΤΣΕΡΤΟΣ.

Ήταν ίσως από τις λίγες φορές που ως μέλη του Δ.Σ δεν είχαμε το άγχος της προσέλευσης αφού οι 140 θέσεις που είχαν κρατηθεί, είχαν υπερ-καλυφθεί πριν την εκδήλωση. Το άγχος ήταν περισσότερο να ικανοποιήσουμε και τους επιπλέον συγχωριανούς και φίλους που ήθελαν να τιμήσουν την εκδήλωση, κάτι που καταφέραμε, σε ένα μικρό ποσοστό.

Η όλη εκδήλωση κύλησε πολύ ομαλά και σύμφωνα με τους προγραμματισμούς. Η λαχειοφόρος αγορά πήγε πολύ καλά, παράπονα κανένα. Όλοι διασκεδάσαμε πάρα πολύ, αφήνοντας πίσω για λίγο, τα προβλήματα της καθημερινότητας που μας ταλαιπωρούν. Το πρόγραμμα με τους συγκεκριμένους καλλιτέχνες, ήταν πολύ καλό, με πολύ κέφι και άρεσε σε όλους. Ξεδώσαμε, βγάλαμε το ντέρτι μας και τα βάσανά μας για λίγες ώρες μέχρι να επανέλθουμε στη σκληρή καθημερινότητα. Όλοι μας το έχουμε ανάγκη αυτό.

Ευχαριστούμε τους συγχωριανούς μας και τους φίλους μας που έδωσαν το παρόν στην εκδήλωση και ειδικά την παρέα από την ΕΣΥΕΑ που για άλλη μια χρονιά μας τίμησε.

Ευχαριστούμε επίσης τους δώρο-θέτες που μας προσέφεραν πολλά δώρα για τη λαχειοφόρο μας.

Παραβρέθηκαν οι τέως Δήμαρχοι: Αλυζίας και Αστακού κκ. Ερωτόκριτος Γαλούνης και Παναγιώτης Στάικος. Παρόν ήταν και ο Δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Ξηρομέρου Βασίλης Μουρκούσης, με πολυπληθή παρέα. Παραβρέθηκε ο εκπρόσωπος της Δημοτικής παράταξης ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΩΝ κος Νίκος Σκάντζας.

Και του χρόνου με υγεία

Το Δ.Σ.

Δείτε φωτογραφίες:














 











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad