Χωρίς προβλήματα η λειτουργία των Παιδικών Σταθμών στο Δ.Ξηρομέρου - Υπεγράφησαν οι συμβάσεις των εργαζομένων - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

11 Φεβρουαρίου 2014

Χωρίς προβλήματα η λειτουργία των Παιδικών Σταθμών στο Δ.Ξηρομέρου - Υπεγράφησαν οι συμβάσεις των εργαζομένων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αστακός,11/02/2014

Υπεγράφησαν σήμερα οι συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (οχτώ μήνες), δεκατριών(13) απασχολούμενων στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Ξηρομέρου, μετά και την δημοσίευση στο ΦΕΚ (120/3-2-2013, ΤΕΥΧΟΣ Γ) της απόφασης για την υλοποίηση του Ευρωπαϊκού Προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής».

Η Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ του Δήμου Ξηρομέρου κ. Κωνσταντίνα Κουμανδράκη Σαμαρά, αφού επισκέφτηκε σήμερα τους Παιδικούς Σταθμούς σε Αστακό, Καραΐσκάκη, Φυτείες και τον Βρεφονηπιακό Σταθμό της Κανδήλας προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Μετά από πολλές και επίμονες προσπάθειες καταφέραμε να δημοσιευτούν στο ΦΕΚ τα ονόματα των προσληφθέντων έτσι ώστε να υπογράφουν αμέσως οι σχετικές συμβάσεις. Εξασφαλίσαμε έτσι την εύρυθμη λειτουργία των Παιδικών Σταθμών και του Βρεφονηπιακού Σταθμού της Κανδήλας, και παράλληλα δημιουργήσαμε 13 νέες θέσεις εργασίας στο Δήμο μας σε μια εποχή που η ανεργία αποτελεί το μεγαλύτερο πρόβλημα της ελληνικής κοινωνίας. Αποδεικνύουμε στην πράξη ότι είμαστε κοντά στους δημότες μας, δίπλα στις εργαζόμενες μητέρες παρέχοντάς τους ουσιαστική διευκόλυνσή, προκειμένου να εναρμονίζουν τους απαιτητικούς και αντικρουόμενους ρόλους τους μεταξύ οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής.

Ειδικά για την Κανδήλα θέλω να τονίσω ότι, όπως γνωρίζουν και όλοι οι κάτοικοι της Αλυζίας, δημιουργήσαμε ουσιαστικά ένα νέο Βρεφονηπιακό Σταθμό από την αρχή. Τόσο σε επίπεδο κτιριακών εγκαταστάσεων, αφού ανακαινίσαμε το παλιό κτίριο του Γυμνασίου μετατρέποντάς το σε ένα σύγχρονο Σταθμό, όσο και στο επίπεδο των άλλων δομών (προσωπικό, εξοπλισμός , περιβάλλον χώρος).

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους εργαζόμενους και τους γονείς για την μέχρι τώρα συνεργασία μας, αλλά και για την υπομονή τους, και να τους διαβεβαιώσω ότι ως Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ θα είμαι πάντα στο πλευρό τους για τα μικρά και μεγάλα προβλήματα.
»

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad