Πρόσκληση του «Συλλόγου Απανταχού Χοβολιοτών Αστακού» - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

14 Μαρτίου 2014

Πρόσκληση του «Συλλόγου Απανταχού Χοβολιοτών Αστακού»

Καλούμε και προσκαλούμε όλους τους Χοβολιότες και Χοβολιότισες να αντιμετωπίσουμε από κοινού τα προβλήματα της συνοικίας μας και όχι μόνο. Και με το πνεύμα της συλλογικότητας να φέρουμε τα ανάλογα αποτελέσματα. Ήρθε πλέον η εποχή να αφήσουμε πίσω μας τις αντιξοότητες, τις μικρές και προσωπικές εξυπηρετήσεις μας και να ενωθούμε όλοι μαζί εμείς οι Χοβολιότες για το καλό και μόνο της συνοικίας μας (Το όμορφο Χοβολιό).

Ας εμπεδώσουμε στο πνεύμα μας την ομογένεια, την αγάπη, την συλλογικότητα, που είναι η μεγάλη μας δύναμη και δεν πρέπει να την αγνοούμε. Πιστεύουμε ότι όλοι εμείς και χωρίς να περισσεύει κανείς αγαπάμε τον τόπο μας και θέλουμε την ευημερία του.

Γι’ αυτό σας προσκαλούμε αλληλέγγυοι όλοι οι συνδημότες μας να γίνουμε μέλη του συλλόγου, ώστε ο αγώνας μας να γίνει πραγματικότητα. Αξίζει να προσπαθήσουμε. Σας ευχαριστούμε και περιμένουμε την ανταπόκρισή σας. Στην απόφαση υπάρχουν τα ονόματα της προσωρινής διοικούσας επιτροπής που θα μπορείτε να κάνετε την αίτηση εγγραφής σας.

Με τιμή προς τους δημότες Χοβολιότες.
Η επιτροπή.

Διάταξη υπ' αρ. 8/2014 αριθμός εκ. καταθ. 11/10-02-2014, η Ειρηνοδίκης του Ειρηνοδικείου Μεσολογγίου Θεοδώρα Σιάμου έχοντας υπ΄όψην την από 7-02-2014 με αριθμό εκθ. καταθ. 11/10-02-1014 αίτηση των αιτούντων: 1. Γεωργίου Βασίλα του Ιωάννη, 2. Σπυρίδωνα Καλλίνικου του Γερασίμου, 3. Φρατζέσκα Τσάρκου του Διονυσίου, 4. Βασιλικής Σταρίδα του Κωσταγιάννη. 5. Ιωάννη Καλλίνικου του Σπυρίδωνα, 6. Ανδρόνικου Τσάκαλη του Νικολάου και 7. Γεωργίας Μακρή του Γερασίμου, ως μελών της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής του υπό σύσταση σωματείου με την επωνυμία «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ-ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΧΟΒΟΛΙΟΤΩΝ ΑΣΤΑΚΟΥ» και έδρα του την Δ.Κ Αστακού του Δήμου Ξηρομέρου Αιτ/νιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad