Δήμος Ξηρομέρου: Χορήγηση άδειας του κλειστού γηπέδου μπάσκετ Αστακού για τη διεξαγωγή αγώνων και προπονήσεων - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

14 Μαρτίου 2014

Δήμος Ξηρομέρου: Χορήγηση άδειας του κλειστού γηπέδου μπάσκετ Αστακού για τη διεξαγωγή αγώνων και προπονήσεων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αστακός,14/03/2014

Σας στέλνουμε την απόφαση του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας & Ιόνιου κ. Γεωργίου Διδασκάλου με την οποία χορηγείτε άδεια λειτουργίας στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις του Κλειστού Γυμναστηρίου Μπάσκετ Αστακού, για τη διεξαγωγή αγώνων και προπονήσεων Μπάσκετ μέχρι 30-6- 2014, καθώς και την απόφαση για την χορήγηση άδειας τέλεσης αγώνα καλαθοσφαίρισης μεταξύ των ομάδων Α.Μ.Σ ΑΙΟΛΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ και του Γ.Σ ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ.

Η θετική αυτή εξέλιξη είναι αποτέλεσμα των ενεργειών της Δημοτικής Αρχής Ξηρομέρου και της αρμόδιας Αντιδήμαρχου Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Ντίνας Κουμανδράκη- Σαμαρά.

Επίσης, προς ενημέρωση των συνδημοτών μας - φιλάθλων του Αιόλου Αστακού, αλλά και προς αποκατάσταση της αλήθειας, σχετικά με το θέμα που προέκυψε τις τελευταίες ήμερες για την καταλληλότητα του Κλειστού Γυμναστηρίου Μπάσκετ Αστακού, δίδεται στην δημοσιότητα το έγγραφο του Γ.Σ Χαρίλαος Τρικούπης Μεσολογγίου από το οποίο προκύπτει ότι το όλο θέμα προέκυψε μετά τις καταγγελίες της ΟΜΑΔΑΣ Γ.Σ ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ.

Ως Δημοτική Αρχή Ξηρομέρου, είμαστε περήφανοι για τις επιτυχίες της ομάδας μας του ΑΙΟΛΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ, και ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία για τον αυριανό αγώνα.


Ακολουθούν οι αποφάσεις του Δήμου Ξηρομέρου και η καταγγελία του Χ. Τρικούπη:

Κλειστό Γυμναστήριο Μπάσκετ ΑστακούΔιεξαγωγή Αγώνα


Καταγγελία Χαρίλαου Τρικούπη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad