Ερωτόκριτος Γαλούνης: Το πόσιμο νερό στον Αστακό δεν είναι ασφαλές - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

25 Μαρτίου 2014

Ερωτόκριτος Γαλούνης: Το πόσιμο νερό στον Αστακό δεν είναι ασφαλές

Σύμφωνα με όσα ανακοινώνει («με θλίψη» όπως αναφέρει) ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ξηρομέρου Ερωτόκριτος Γαλούνης η Δ/νση Δημόσιας Υγείας Αιτωλοακαρνανίας με το από 13-3-2014 έγγραφό της προς το Δήμο Ξηρομέρου σχετικά με την ποιότητα του νερού της πόλης του Αστακού και των Κοινοτήτων Καραϊσκάκη και Βασιλόπουλου, γνωστοποιεί ότι το πόσιμο νερό δεν είναι ασφαλές για ανθρώπινη κατανάλωση.

Ζητά εξάλλου από το Δήμο να προβεί άμεσα στη διακοπή της χρήσης του νερού στον Αστακό και στις απαραίτητες ενέργειες για την παροχή ασφαλούς και υγιεινού πόσιμου νερού.

Επισημαίνει μάλιστα ότι και στο παρελθόν είχε διαπιστωθεί όμοια κατάσταση και με έγγραφα της είχε υποδείξει τα μέτρα που έπρεπε να λάβει άμεσα τότε ο Δήμος, τα οποία όμως η Δημοτική Αρχή δυστυχώς δεν έλαβε, «δείχνοντας έτσι την ανικανότητά της στην αντιμετώπιση των προβλημάτων του τόπου μας και την πλήρη αδιαφορία της για την υγεία των πολιτών», όπως αναφέρει ο κ.Γαλούνης στην ανακοίνωση προς τους δημότες.

πηγή: agrinionews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad