Αντικατάσταση υποβρύχιου αντλιτικού συγκροτήματος στην Μαχαιρά - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

09 Απριλίου 2014

Αντικατάσταση υποβρύχιου αντλιτικού συγκροτήματος στην Μαχαιρά

Αντικαταστάθηκε σήμερα 9 Απριλίου το υποβρύχιο αντλιτικό συγκρότημα στην κύρια γεώτρηση της Τ.Κ Μαχαιράς. Έτσι μπορεί να τεθεί άμεσα σε λειτουργία και να υδροδοτήσει το χωριό της Μαχαιράς που μέχρι εκείνη την στιγμή εξυπηρετούνταν από το δεύτερο αντλιοστάσιο.

Η Δημοτική Αρχή και ο Δήμαρχος Πυθαγόρας Σαμαράς υλοποίησε την δέσμευση του προς τον πρόεδρο κ. Νίκο Τριάντη (ήταν παρών τις εργασίες) και στους κατοίκους της Μαχαιράς.

Με την λειτουργία της κύριας γεώτρησης αποφεύγεται ο κίνδυνος να μείνει η Μαχαίρα χωρίς νερό και να παρουσιαστούν ξανά τα προβλήματα του καλοκαιριού.

Όπως μας ανέφερε ο κ. Νίκος Τριάντης, η αγορά του αντλιτικού συγκροτήματος είναι δωρεά του Δημάρχου κου Πυθαγόρα Σαμαρά, ο οποίος αποδεικνύει για ακόμη μια φορά την αγάπη του και την προσφορά του για τον τόπο του, όπως και σε άλλες περιπτώσεις (δωρεά ασθενοφόρου, Αντλιοστάσια, δίκτυο ύδρευσης και οικόπεδο στην Μαχαιρά, κ.λ.π.).

Δείτε φωτογραφίες:














Β.Π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad