Δήλωση υποψηφιότητας του Χρήστου Τόλια με το συνδυασμό "Δυνατό Ξηρόμερο" - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

13 Απριλίου 2014

Δήλωση υποψηφιότητας του Χρήστου Τόλια με το συνδυασμό "Δυνατό Ξηρόμερο"

ΔΥΝΑΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ – πρώτα ο πολίτης

Ο Χρήστος Τολιάς θέτει την υποψηφιότητα του με την παρακάτω ανακοίνωση:

Αγαπητοί συνδημότες,

Όπως γνωρίζετε, εκλέχθηκα το 2010 τοπικός σύμβουλος της Δημοτικής κοινότητας Παπαδάτου, πρώτος σε σταυρούς, με το συνδυασμό ‘Νέοι ορίζοντες’ του σημερινού δημάρχου Πυθαγόρα Σαμαρά.

Στις εκλογές του Μαΐου, μετά από ώριμη σκέψη και με σοβαρά κριτήρια αξιολόγησης των συνδυασμών, αποφάσισα να βάλω υποψήφιος με τον Συνδυασμό "ΔΥΝΑΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ – πρώτα ο πολίτης" και υποψήφιο Δήμαρχο τον Ερωτόκριτο Γαλούνη.

Θεωρώ ότι στην συγκεκριμένη χρονική στιγμή το "ΔΥΝΑΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ – πρώτα ο πολίτης" και ο κύριος Γαλούνης είναι η καλύτερη δυνατή και αξιόλογη επιλογή για το Δήμο μας.

Η αποφασή μου να θέσω υποψηφιότητα στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου έχει σκοπό να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στον τόπο που γεννήθηκα και αγαπώ.

Συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο του Ερωτόκριτου Γαλούνη διότι πιστεύω ότι η προτασή του είναι η μόνη λύση για τον Δήμο Ξηρομέρου.

Θα είμαι υποψήφιος και πάλι για την δημοτική κοινότητα Παπαδάτου.


ΔΥΝΑΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ – πρώτα ο πολίτης
Χρήστος Τολιάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad