Δήλωση υποψηφιότητας του Κώστα Γεωργούλα με τον συνδυασμό "Δυνατό Ξηρόμερο" - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

13 Απριλίου 2014

Δήλωση υποψηφιότητας του Κώστα Γεωργούλα με τον συνδυασμό "Δυνατό Ξηρόμερο"

ΔΥΝΑΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ – πρώτα ο πολίτης

Όραμά μου είναι η Νέα Διοικητική μεταρρύθμιση να αλλάξει τα δεδομένα στην τοπική αυτοδοιήκηση φέρνοντας νέες πρακτικές και αντιλήψεις σε ότι αφορά τις σχέσεις κράτους πολίτη.

Συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο του Ερωτόκριτου Γαλούνη διότι πιστεύω ότι η προτασή του είναι η μόνη λύση για τον Δήμο Ξηρομέρου.

Η αποφασή μου να θέσω υποψηφιότητα στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου έχει σκοπό να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στον τόπο που γεννήθηκα και αγαπώ.

Ευχαριστώ τον Ερωτόκριτο Γαλούνη για την τιμή και την εμπιστοσύνη που έδειξε στο προσωπό μου θα κάνω ότι είναι δυνατόν ώστε αυτή η εμπιστοσύνη να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για καλύτερη ποιότητα υπηρεσιών προς τους συνδημότες μας και να βελτιώσει την καθημερινότητα τους .

Ζητώ την εμπιστοσύνη των συνδημοτών μου, Ζητώ την ψήφο τους, Ζητώ την δύναμη τους.Κώστας Γεωργούλας
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad