Δήλωση υποψηφιότητας Νικολάου Μπίτα με τον συνδυασμό "Το Ξηρόμερο Αλλάζει-επιλογή ευθύνης" - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

24 Απριλίου 2014

Δήλωση υποψηφιότητας Νικολάου Μπίτα με τον συνδυασμό "Το Ξηρόμερο Αλλάζει-επιλογή ευθύνης"

Συνδημότες-ισες – Ξηρομερίτες-ισες

Υπηρέτησα την Τοπική Αυτοδιοίκηση τα τελευταία 3 ½ χρόνια ανιδιοτελώς και με μοναδικό μου σκοπό την προσφορά στον τόπο μου.

Είχα αποφασίσει να μην συμμετάσχω στις προσεχείς Δημοτικές εκλογές, πρόθεση την οποία είχα κοινοποιήσει σε γνωστούς και φίλους.

Οι τελευταίες εξελίξεις και τα προσφάτως διαδραματιζόμενα στο Δήμο μας, με ανάγκασαν να αλλάξω την απόφασή μου και να πεισθώ ότι "η αποχή δεν είναι η καλύτερη λύση".

Για τον λόγο αυτό αποφάσισα να συμμετάσχω και να είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό "ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΑΛΛΑΖΕΙ-Eπιλογή ευθύνης" με υποψήφια Δήμαρχο την κ. Κωνσταντίνα Σαμαρά – Κουμανδράκη, την οποία καλώς γνωρίζω και της οποίας τις αγνές προθέσεις και την διάθεση για προσφορά, ουδείς αμφισβητεί, παρά τα λάθη που μπορεί να έγιναν την τελευταία 3ετία κι για τα οποία δεν είναι η μόνη υπεύθυνη, αλλά είμαστε όλοι συνυπεύθυνοι, τα αίτια δε των οποίων δεν είναι φρόνιμο επί του παρόντος να αναλυθούν.

Στόχοι μου είναι:
  •   Να διορθωθούν τα κακώς κείμενα και τα λάθη της παρελθούσης περιόδου
  •   Να προσπαθήσω να προωθήσω και να υλοποιήσω με δύναμη και πάθος ότι είναι καλό για τον τόπο και τους συνδημότες μου

Στην προσπάθειά μου αυτή, ζητώ την στήριξή σας και την συμπαράστασή σας

Με εκτίμηση
Νικόλαος Βασ. Μπίτας
Παλαιομάνινα 23 Απριλίου 2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad