"Δυνατό Ξηρόμερο-πρώτα ο πολίτης": Ήρθε το τέλος - Ετοιμαστείτε για την αποκαθήλωση - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

23 Απριλίου 2014

"Δυνατό Ξηρόμερο-πρώτα ο πολίτης": Ήρθε το τέλος - Ετοιμαστείτε για την αποκαθήλωση

Δελτίο Τύπου

Αστακός, 23 Απρ. 2014

Το τελευταίο χρονικό διάστημα κάποιοι είχαν χάσει τον ύπνο τους, ενώ η υποψηφιότητα του Αποστόλη Πανταζή τους έβαλε σε διαρκή κατάσταση παράκρουσης.

Επιγραμματικά θα αναφερθούμε προς το γραφείο τύπου του συνδυασμού "Το Ξηρόμερο Αλλάζει" και στην επικεφαλής του κ. Κουμανδράκη – Σαμαρά:
  • Σαφώς η προσφορά δεν έχει σχέση με τη καταγωγή κάποιου. Όμως πιστεύουμε ότι αλλιώς πονάει τον τόπο και τους δικούς του ανθρώπους αυτός που γεννήθηκε και μεγάλωσε μαζί τους κι αλλιώς αυτός που βρέθηκε από σύμπτωση εκεί. Πέραν αυτού όμως αμφισβητούμε τη προσφορά σας. Αποτελείτε τροχοπέδη στην εξέλιξη του τόπου. Πρέπει να φύγετε, να ανασάνουμε. 
  • Ο Αποστόλης Πανταζής δεν χρειάζεται συνήγορο, τη προσφορά του στα κοινά τη ξέρουν οι συμπατριώτες μας. Θα πούμε όμως για τις απειλές και τα "αποκυήματα της φαντασίας". Επειδή το Ξηρόμερο, που δώδεκα χρόνια δεν σας έφτασαν να το αλλάξετε και θέλετε κι άλλα πέντε, είναι πολύ μικρό, η τακτική σας είναι γνωστή σε όλους. Έχει τρεις φάσεις: Στην αρχή οι γαλιφιές και τα γελάκια, μετά τα πλέον "απτά" επιχειρήματα και όταν και αυτά δεν πιάσουν, έρχονται οι απειλές. Σταματήστε, όσο είναι καιρός… 
  • Οι αναφορές σας σε πολιτική σκέψη προκαλούν γέλια, διότι στο διάστημα που διοικείτε το Δήμο μόνο τέτοια δεν εμφανίστηκε. Ρουσφέτι σε ημέτερους, ηγεμονική αντίληψη, ιδιοκτησιακό καθεστώς και προπαντός αντιδημοκρατική συμπεριφορά. Να σας θυμίσουμε ότι οι μισοί δημοτικοί σύμβουλοι, αλλά και τοπικοί, ούτε ένας ούτε δύο, σας εγκατέλειψαν ή διαχώρισαν τη θέση τους. Οι αντιδήμαρχοι σας, Λύτρας, Καραπάνου, Γαζέτας, Λιβάνης λοιδορήθηκαν, εξυβρίστηκαν, προπηλακίστηκαν, συκοφαντήθηκαν όταν είχαν αντίθετη από εσάς άποψη. Το απόλυτο εγώ. Μιλάτε εσείς για πολιτική σκέψη; 
  • Κοντολογίς : "Ήρθε το τέλος" Ετοιμαστείτε για την αποκαθήλωση

ΔΥΝΑΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ –πρώτα ο πολίτης
Γραφείο Τύπου

1 σχόλιο:

  1. πεστα Χρυσοστομε!ν αγιασει το στομα σου..που μας το παιζει και ξηρομεριτισσα η κυρα Ντινα... απο κυρια του κυριου θελει να γινει δημαρχινα... ε ειναι πολυ θρασυς η γυναικα. αυτο δε λεγεται θαρρος κυρα ντινα... οταν εχεις φτασει στον πατο εναν τοπο και θες να αναλαβεις το δημο.. ειναι ΘΡΑΣΟΣ. ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad