"Δυνατό Ξηρόμερο - πρώτα ο πολίτης": Δημιουργία νέας ιστοσελίδας - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

23 Απριλίου 2014

"Δυνατό Ξηρόμερο - πρώτα ο πολίτης": Δημιουργία νέας ιστοσελίδας

ΔΥΝΑΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ – πρώτα ο πολίτης


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αστακός, 22 Απρ 2014

Περί ιστοσελίδων και ανικανότητας ή καιροσκοπισμού.

Ο συνδυασμός μας "ΔΥΝΑΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ – πρώτα ο πολίτης" ενημερώνει τους χρήστες του διαδικτύου ότι από σήμερα η ιστοσελίδα μας "dinatoxiromero.gr" είναι σε λειτουργία. Η επιλογή δημιουργίας ιστοσελίδας υπηρετεί διπλό σκοπό. Πρώτος ήταν να χρησιμοποιηθούν οι μεγαλύτερες δυνατότητες που τεχνικά δίνει η ιστοσελίδα σε σχέση με το ιστολόγιο και δεύτερος να καταδείξει τα αυτονόητα και να καταγγείλει συνάμα τη Δημοτική αρχή του Δήμου Ξηρομέρου

Η ιστοσελίδα έγινε από δύο νεαρούς, έναν τεχνικό και μια γραφίστρια σε χρόνο μιας εβδομάδας και με ελάχιστο κόστος. Είναι διαδραστική αφού έχει τη δυνατότητα σχολίων, πρωτότυπη , δυναμική και ευέλικτη. Θα παρουσιάζονται οι ειδήσεις της προεκλογικής περιόδου, θα γίνεται αναφορά στα προβλήματα του τόπου με ήθος και επιχειρήματα και όχι με πυροτεχνήματα και λαϊκισμούς. Θα προβάλλονται θέσεις και προτάσεις.

Ο Δήμος Ξηρομέρου αποτελεί τον μοναδικό Δήμο της επικράτειας χωρίς ιστοσελίδα, αν και είναι υποχρεωμένος να διαθέτει. Τρία χρόνια και τέσσερις μήνες δεν έφτασαν για να κάνουν μια ιστοσελίδα που εμείς τη κάναμε σε μια βδομάδα. Και θέλουν, λένε, ν αλλάξουν το Ξηρόμερο! "Αιδώς Αργείοι"…

Καταγγέλλουμε την ανικανότητα ή την σκοπιμότητα της δημοτικής αρχής να μην υπάρχει ενημέρωση στους δημότες. Ανίκανοι ή καιροσκόποι; Ας διαλέξουν.

Ευχόμενοι καλά και χρήσιμα ταξίδια, περιμένουμε τους χρήστες του διαδικτύου στο dinatoxiromero.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad