Δήλωση υποψηφιότητας Γιώργου Παληγεώργου με τον συνδυασμό «Αντίσταση πολιτών Δυτικής Ελλάδας» - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

30 Απριλίου 2014

Δήλωση υποψηφιότητας Γιώργου Παληγεώργου με τον συνδυασμό «Αντίσταση πολιτών Δυτικής Ελλάδας»

Συμπολίτες Αιτωλοακαρνάνες…

Στις προσεχείς εκλογές οφείλουμε να αποφασίσουμε για το σταμάτημα της καταστροφής στην Περιφέρειά μας και την προοπτική μιας νέας αναγεννητικής προσπάθειας. Με αυτό το στόχο συμμετέχω ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στις προσεχείς εκλογές και γι’ αυτό το στόχο σας καλώ να συστρατευτούμε, με την παράταξη «Αντίσταση πολιτών Δυτικής Ελλάδας» με επικεφαλής-υποψήφιο Περιφερειάρχη τον Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Βασίλη Χατζηλάμπρου και υποψήφιο Αντιπερφερειάρχη Αιτωλ/νίας τον Κώστα Κούστα.

Γεννήθηκα, μεγάλωσα και έζησα στις Φυτείες Ξηρομέρου. Οι γονείς μου αγρότες, όπως των περισσότερων μας. Πατέρας μου ο Βασίλης Παληγεώργος του Γεωργίου και της Πηνελόπης από τις Φυτείες και μάνα μου η Γιαννούλα Παληγεώργου (το γένος Γεωργίου Νταλταγιάννη) απ’ την Κατούνα.

Σπούδασα στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας Οικονομικές επιστήμες και οι Μεταπτυχιακές μου σπουδές είναι στη Διοίκηση-κοστολόγηση Μονάδων υγείας.

Έχω εργαστεί ως προϊστάμενος λογιστηρίου σε εταιρείες και ως ελεύθερος επαγγελματίας οικονομολόγος-λογιστής. Επί εικοσαετία δίδαξα στο ΤΕΙ Μεσολογγίου, στα τμήματα Λογιστικής, Στελεχών Συνεταιριστικών οργανώσεων και επιχειρήσεων και Εφαρμογών πληροφορικής στην Διοίκηση-οικονομία. Δίδαξα επίσης σε σεμινάρια φορέων και Κέντρων επαγγελματικής κατάρτισης (ΚΕΚ) του Νομού Αιτωλοακαρνανίας. Υπήρξα Αξιολογητής δομών Κέντρων επαγγελματικής κατάρτισης (ΚΕΚ) στη Δυτική Ελλάδα και σε Εθνικό επίπεδο!

Η συνδικαλιστική μου δράση ήταν στο Σύλλογο έκτακτου εκπαιδευτικού προσωπικού (ΣΕΕΠ) στο ΤΕΙ Μεσολογγίου, όπου υπήρξα για 15ετία πρόεδρος, καθώς και μέλος στην Πανελλήνια Ομοσπονδία έκτακτου εκπαιδευτικού προσωπικού ΤΕΙ.

Υπήρξα πρόεδρος του πολιτιστικού Συλλόγου Φυτειών(1999-2003) σε μια περίοδο που οι δραστηριότητές του πέρασαν τα όρια της χώρας και ο σύλλογος εκπροσώπησε την πατρίδα μας σε διεθνή φεστιβάλ του εξωτερικού. Συμμετέχω ενεργά σε δραστηριότητες πολιτιστικών φορέων της Αιτωλοακαρνανίας και απόδημων Αιτωλοακαρνάνων.

Αρθρογραφώ σε site και σε έντυπα της Αιτωλ/νίας και συλλογικά έντυπα απόδημων Αιτωλοακαρνάνων, για πολιτικά ζητήματα, για θέματα Λαογραφίας και με δημοσιεύσεις λογοτεχνικών κειμένων.

Είμαι μέλος του συντονιστικού γραφείου της Νομαρχιακής επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Αιτωλ/νίας.

Συμπολίτες Αιτωλοακαρνάνες, είναι κοινή συνείδηση ότι το μεγαλύτερο τμήμα της κοινωνίας μας στενάζει μέσα στην ανελέητη ανθρωπιστική κρίση, που έχουν επιβάλλει οι μνημονιακές πολιτικές των τεσσάρων τελευταίων ετών.

Η περιφέρειά μας είναι αναπόσπαστο μέρος του πειραματόζωου της διεθνούς τοκογλυφίας! Συστατικό μέρος της χώρας μας, που ζει σε καθεστώς επικίνδυνα μειωμένης εθνικής ανεξαρτησίας! Είναι πλέον ολοφάνερο πως δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια! Είναι η ώρα της παλλαϊκής αντίστασης, είναι η ώρα της ανατροπής!

Συμπολίτες Αιτωλοακαρνάνες, μαζί θα τα καταφέρουμε! το απαιτούν οι καιροί, το απαιτεί η νέα γενιά, το απαιτεί η ζωή μας! Να δώσουμε όλοι το παρόν στις 18 και 25 Μάη! Μαζί θα νικήσουμε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad