Ηλίας Γεωργαλής: Πρόσκληση για δημόσια ανοιχτή συζήτηση προς τους επικεφαλής των άλλων συνδυασμών - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

30 Απριλίου 2014

Ηλίας Γεωργαλής: Πρόσκληση για δημόσια ανοιχτή συζήτηση προς τους επικεφαλής των άλλων συνδυασμών

ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΓΕΩΡΓΑΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ

Αν η προεκλογική εκστρατεία έχει ένα νόημα, αυτό είναι να ενημερωθεί ο πολίτης- ψηφοφόρος για την ποιότητα των προγραμμάτων, της γενικότερης συγκρότησης και της επάρκειας των υποψηφίων.

Με αυτή την έννοια και σε αυτή τη λογική, καλώ την κ. Κουμανδράκη- Σαμαρά και τον κ. Γαλούνη σε δημόσια ανοιχτή συζήτηση με όποιο τρόπο αυτοί επιθυμούν: στην τηλεόραση, ζωντανά στην παραλία του Αστακού, μέσω WebTV (που εύκολα μπορεί να οργανωθεί) ή με όποιο άλλο τρόπο αυτοί σκεφτούν.

Όσον αφορά το συντονισμό της συζήτησης, προτείνω να αφεθεί σε έναν ή περισσότερους δημοσιογράφους κοινής αποδοχής.

Ας απαντήσουν άμεσα και δημόσια αν αποδέχονται την πρόταση και είναι βέβαιο πως θα βρεθεί ο τρόπος.

Ευνόητο είναι πως στη συζήτηση, από τη μεριά μας, καλούνται να συνεισφέρουν με τις απόψεις τους και οι άλλοι επικεφαλής, ο κ. Βότσης και ο κ. Κατσιπάνος.

Όσο μας αφορά και όσο περνά από το χέρι μας, να είναι σίγουροι οι πολίτες του Ξηρομέρου ότι αυτές οι εκλογές δε θα γίνουν στα μουγκά, και οι κκ. Κουμανδράκη και Γαλούνης δε θα κρυφτούν.

Το πρόγραμμα και οι θέσεις της «Συμπολιτεία Ξηρομεριτών» θα φτάσουν σε κάθε χωριό, σε κάθε σπίτι, σε κάθε πολίτη με όλα τα μέσα επικοινωνίας.

Ηλίας Γεωργαλής, επικεφαλής της «Συμπολιτείας Ξηρομεριτών»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad