Διάκριση σε μαθητικό διαγωνισμό ποίησης για μαθήτρια του Δημοτικού Σχολείου Αστακού - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

28 Απριλίου 2014

Διάκριση σε μαθητικό διαγωνισμό ποίησης για μαθήτρια του Δημοτικού Σχολείου Αστακού

Η μεταπασχαλινή περίοδος ξεκίνησε με διάκριση για το σχολείο μας.

Η μαθήτρια της ΣΤ1 Γαβριέλα Βλαχοπάνου διακρίθηκε στον 2ο Μαθητικό Διαγωνισμό Ποίησης που διοργάνωσαν τα εκπαιδευτήρια "Παναγία η Προυσσιώτισσα", κερδίζοντας την τρίτη θέση στον διαγωνισμό και το χρηματικό έπαθλο των διακοσίων ευρώ, με το ποίημά της "Αν μπορείς".

Το σχολείο μας είναι ιδιαίτερα υπερήφανο και τη συγχαίρει: αποδεικνυεται έμπρακτα, για μια ακόμη φορά, ότι τα παιδιά του Αστακού έχουν πραγματικά πολλές δυνατότητες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε -παρόλο που δεν βραβεύτηκε- και το ποίημα τοτ Ραφαήλ Σαμαντά, το οποίο διαβάστηκε κατά την εισαγωγική τελετή.

πηγή: dimotikoastakou

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad