Η «Συμπολιτεία Ξηρομεριτών» για το πρόβλημα με τη βροχή στο σχολείο - Αstakos News - Ειδήσεις από τον Αστακό και την Αιτωλοακαρνανία

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Ειδήσεις από τον Αστακό και την Αιτωλοακαρνανία

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

28 Απριλίου 2014

Η «Συμπολιτεία Ξηρομεριτών» για το πρόβλημα με τη βροχή στο σχολείο

Το Ξηρόμερο αλλάζει γράφει στο λογότυπο της η κ. Κουμανδράκη Σαμαρά, πηγαίνοντας όμως να αφήσουμε τα παιδιά μας στο σχολείο σήμερα μετά από δεκαπέντε μέρες διακοπών, διαπιστώσαμε ότι δεν άλλαξε τίποτε. Ίσως ο χρόνος μετράει διαφορετικά για μας τον απλό κόσμο και διαφορετικά για τους κυβερνώντες.

Έχουμε επισημάνει το πρόβλημα που δημιουργείται κάθε φορά που βρέχει στην κυρία αντιδήμαρχο, αλλά είπαμε οι αλλαγές για να γίνουν χρειάζονται και δυο και τρεις τετραετίες, ακόμη και για τα πιο απλά πράγματα.

Ελπίζουμε το αναστάσιμο φως να φωτίσει και την κυρία αντιδήμαρχο και να αλλάξει πραγματικά. ΟΣΟ για μας τι να κάνουμε αφού χάσαμε τις ελπίδες μας επί της γης, τις εναποθέσαμε στον ουρανό.

Καλά να πάθουμε!!!!!

Συμπολιτεία Ξηρομεριτών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad